Beauty

5 foundations waar vloggers bij zweren

Als je favoriete vlogger een bepaald beautyproduct aanprijst, dan weet je dat het goed is. Daarom zijn zij de perfecte inspiratie als het aankomt op make-up recommendations. Ben je nog op zoek naar een nieuwe foundation? Zoek dan niet verder, want de volgende foundations zijn de favourites van vloggers en dan weet je gewoon dat het hoog op je favorietenlijstje terechtkomt. Kijk maar mee.

rimmel match perfection
1. Rimmel Match Perfection foundation

Prijs: €13,99

Veel vloggers zijn gek op de Rimmel Match Perfection foundation en zoals je weet vind je die foundation gewoon in de drogisterij. Perfect! De Britse vloggers Zoella en Fleur de Force zijn erg te spreken over de foundation en verkiezen het soms zelfs boven hun high end (en dus dure) producten. De finish is natuurlijk en daardoor ziet je huid er fris uit.

guerlain lingerie de peau
2. Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster
Prijs: €52

Vooral onder de Nederlandse vloggers is er één foundation die al jaren een groot favoriet is: Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster. Het kost je handenvol geld, maar dan schijn je wel écht een fijn product te hebben. Tenminste, als je houdt van een perfecte, natuurlijke huid. Dat klinkt ideaal voor de komende maanden!

milani foundation
3. Milani Conceal & Perfect 2-in-1 foundation + concealer
Prijs: €12,49

Als Monica Geuze aan het fleeken is draagt ze altijd deze foundation van Milani. In Amerika is deze full coverage foundation zo populair dat ze ‘m ook eens uitprobeerde en zoals je in haar vlogs ziet geeft het een flawless resultaat. Gelukkig bestel je ‘m gewoon bij Boozyshop (en is het een stuk betaalbaarder dan de Guerlain foundation)!

monica geuze foundation

loreal true match
4. L’Oréal True Match foundation
Prijs: €17,95

L’Oréal True Match is inmiddels een klassieker geworden. Menig beautyvlogger zweert erbij, zoals Serena van Beautylab en de Britse Amelia Liana. Hartstikke begrijpelijk, want de foundation lijkt ontzettend veel op de populaire Armani Luminous Silk en smelt mooi samen met je eigen huid. Bovendien zijn er super veel kleuren verkrijgbaar, waardoor jouw tint er ongetwijfeld tussen zit.

lancome teint idole
5. Lancôme Teint Idole 24H Long Wear foundation
Prijs: €45,95

Bij NikkieTutorials ben je aan het goede adres als het om foundation aanraders gaat, maar helaas betekent het wel negen van de tien keer dat ze dure producten gebruikt. Alhoewel, ze is ook fan van de Milani foundation hierboven. Anyway, haar recente favoriet is deze van Lancôme omdat het zelfs in enorme hitte goed bleef zitten.

Lees ook:

Beeld: Brunopress