Beauty

Review: de LUNA mini 2 is de gezichtsreinigsborstel die helpt bij een onzuivere huid

2
...

Je huid is de hele week puistjesvrij, maar net de avond voor je date krijg je een mega puist op je voorhoofd, pfttt! Gelukkig kunnen puistjes en onzuiverheden verminderen door je huid goed schoon te maken na gebruik van make-up. Op de redactie zijn we altijd op zoek naar de beste en meest efficiënte manier om onze huid te reinigen en het lijkt erop dat we een manier hebben gevonden... 

We waren al groot fan van de LUNA mini van FOREO en waren daarom ook blij met de nieuwste LUNA mini versie: de LUNA mini 2. De LUNA mini 2 is verkrijgbaar via Douglas. De LUNA mini 2 heeft een compleet nieuw design dat de huid op een luxueuze, zachte manier schoonmaakt. Ik, Girlscene’s Maudy, word altijd erg blij van dit soort producten. Al vanaf dat ik mij kan herinneren heb ik last van een onzuivere huid en puistjes. Daarom ga ik de LUNA mini 2 twee weken lang testen.


Over de LUNA mini 2
De LUNA mini 2 maakt de huid schoon en verwijdert alle restjes make-up. Anders dan andere borstels is de LUNA mini 2 ultra-hygiënisch door het siliconen design dat 35 keer hygiënischer werkt. Hierdoor krijgen bacteriën geen kans om zich over het gezicht te verspreiden. Hello flawless skin! De LUNA mini 2 gebruikt T-Sonic pulsen om viezigheid, olie en make-up te verwijderen. Puistjes maken geen schijn van kans meer. De LUNA mini 2 is te gebruiken voor alle huidtypes.

Wat erg fijn is, is dat je de kop van de borstel niet hoeft te vervangen zoals bij de Clarisonic. Je bent dus alleen de aankoopprijs (€139) kwijt en blijft niet aan de gang met het kopen van extra spullen. Je hoeft de LUNA mini 2 alleen even op te laden en dan kun je 300(!) keer je gezicht wassen voordat je hem pas weer op hoeft te laden. Wow! Daarnaast is hij 100% waterproof zodat je hem ook in de douche kunt gebruiken. Door het formaat is het perfect voor on the go en met de USB kabel kun je hem altijd en overal opladen.

De LUNA mini 2 past door het formaat perfect op de huid en reinigt in één keer grote delen zoals het voorhoofd. De borstels op de LUNA mini 2 bewegen door de siliconen vorm makkelijk mee voor een goede reiniging. De LUNA mini 2 heeft twee keer zoveel power waardoor je een nog effectievere reiniging krijgt. Er zijn acht verschillende standen, zo zit er altijd wel een stand bij die jij fijn vindt. Zet hem wat zachter voor een tedere reiniging, of juist wat harder voor een diepe reiniging. Ook de vorm ligt lekker makkelijk in de hand en super comfortabel door de siliconen. Een perfecte toevoeging aan je skincare routine!

Mijn ervaring
De eerste keer voelde het even vreemd en ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte combinatie om de LUNA mini 2 te gebruiken. Deze weken heb ik de cleansers van FOREO gebruikt in combinatie met de LUNA mini 2. Ik breng de cleanser aan op mijn gezicht en maakt dan de LUNA mini 2 nat onder de kraan. Ik zet hem pas aan wanneer ik hem op mijn gezicht heb geplaatst. ’s Avonds kies ik voor een diepere cleanse en zet ik de trillingen vrij hoog. In de ochtend zet ik hem wat zachter.

De LUNA mini 2 van FOREO is super makkelijk te gebruiken en ideaal aangezien je hem op kan laden via USB (mocht het al nodig zijn; 300 reinigingsbeurten!). Na elke vijftien seconden pauzeert het apparaat even zodat je weet dat het tijd is voor een ander deel van je gezicht. Wanneer ik mijn hele gezicht heb gehad, verwijder ik de restjes met een nat washandje en maak ik de LUNA mini 2 schoon onder de kraan. Na gebruik voelt mijn huid schoon en rustig. Soms wordt mijn huid extreem rood na gebruik, dat is nu niet het geval. Ik vond het ook heel hygiënisch werken door de siliconen.Het design ligt lekker makkelijk in de hand en ik vind het ook fijn dat je hem neer kan zetten. De trilstanden geven zowel een heftige, als minder heftige cleanse. Dit is ideaal zodat je dit kan aanpassen aan de hoeveelheid make-up die je die dag draagt.

DAG 1 - Kantoor, daglichtDAG 14 - Badkamer, daglichtIk vind de LUNA mini 2 super handig en hygiënisch door het silliconen design. Mijn huid voelt super schoon en fris na gebruikt. Nog niet al mijn puisjtes zijn verdwenen, maar ik zie zeker al verbetering. Mijn huid is een stuk rustiger en ook heb ik bijna geen nieuwe puistjes gekregen. Ook is mijn huid veel minder rood geworden. Ik ga daarom zeker door met het gebruiken van de LUNA mini 2!

Voordelen:
- De FOREO LUNA mini 2 is compact en weegt niet veel
- De haren zijn makkelijk schoon te maken 
- De batterij gaat 300 reinigingsbeurten mee
- De huid wordt schoon en zacht
- De FOREO LUNA mini 2 droogt de huid niet uit
- De bijgeleverde cleanser werkt fijn en reinigt de huid goed
- Je kunt de LUNA mini 2 overal opladen
- Je hoeft de borstel niet te vervangen 

De LUNA mini 2 van FOREO is hier verkrijgbaar voor €139.

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 5 maanden geleden Flappie

    Sorry maar wat is dit nou weer, ik zie nauwelijks verschil en je weet dus niet of het komt door de Luna mini of dat de plekjes gewoon een beetje weg zijn getrokken na 14 dagen. En please maak een gifje met meer frames... mijn ogen kunnen dit niet aan TT_TT

  • 6 maanden geleden fleurdk

    Ik vind het niet nodig voor mijn huis, Ik gebruik liever Perle Bleue

  1. 1