Travel

Woehoe! Vlieg nog DIT JAAR voor €175 naar New York

0
...

Picknicken in Central Park en zitten op de trap van het Metropolitan Museum of Arts, net zoals Serena en Blair in Gossip Girl... Ja, voor veel meiden is het een droom om óóit New York te mogen bezoeken. En wie weet komt daar snel verandering in, want vanaf dit jaar zou je al voor €175 naar The Big Apple kunnen vliegen!

Je stapt weliswaar niet op Schiphol op, maar op Charleroi. Maar dan zou het wel mogelijk zijn om een goedkoop enkeltje naar de wereldstad te kunnen boeken als het aan de vliegmaatschappij RyanAir ligt. Wie weet al in september!

Het is de droom van RyanAir om goedkope vluchten aan te bieden naar bestemmingen buiten Europa, maar hoe krijg je zoiets voor elkaar? Nou, Norwegian Airlines en Air Lingus bieden bijvoorbeeld al goedkope vluchten aan vanaf Ierland. Je vliegt dan voor €75 vanaf Charleroi naar Ierland en vervolgens betaal je nog eens €100 voordat je in New York mag uitstappen. En als België jou heel wat kilometers te ver is, vind je misschien wel een goede deal vanaf Nederland naar Ierland!


Voor €175 vliegen naar New York klinkt natuurlijk als muziek in je oren, maar daar staat wel tegenover dat het maar de vraag is hoe je zulke goedkope vluchten kunt financiëren als bedrijf. Zo is Norwegian Airlines in opspraak gekomen vanwege de arbeidsvoorwaarden van het personeel. To be continued?

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron: HLN.be

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook