News

Yay! Deze bekende vlogger heeft een spannende relatie-update

6
...

Ook al ken je een vlogger niet persoonlijk, toch leef je met degene mee op alle gebieden van hun leven. Het is super leuk om alle mijlpalen van dichtbij mee te maken, denk aan een nieuw project of verhuizen, maar vooral op het gebied van de liefde. Een bekende vlogger heeft een grote mededeling over haar liefdesleven en het is zó leuk!

Vera Camilla nam een jaar geleden nog een video op waarin ze vertelt dat ze er nog niet klaar voor is om samen te wonen met haar vriend Jeffrey, maar er is inmiddels veel veranderd. De beautyblogger onthult dat ze samenwoont met Jeffrey! "Hij is bij mij ingetrokken," zegt ze. "Het is echt heel erg leuk."

Vera is ontzettend openhartig in een nieuwe video. Ze vertelt dat haar vriend een moeilijke periode achter de rug heeft. "Hij stortte in," vertelt de vlogger. Het bleek dat hij niet gelukkig werd van zijn werk en heeft daarom een grote stap genomen. 

De moeilijke periode van Jeffrey heeft meegespeeld in het besluit om samen te wonen. Inmiddels heeft de vriend van Vera een andere baan en gaat het nu weer goed. "Het klopt gewoon. Nu wonen we samen en hij werkt in Amsterdam. Dit maakt me zo gelukkig!", aldus Vera.

In de onderstaande video vertelt Vera het blijde nieuws: 

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

6 reacties

 • 7 maanden geleden GwnMij7

  Wauw Girlscene, weer zo'n fantastisch artikel...

 • 7 maanden geleden DESIRABLE

  Precies, we willen kwaliteit boven kwantiteit

 • 7 maanden geleden x.kiaraa

  Kwaliteit boven kwantiteit

 • 8 maanden geleden Rebekah

  Wat fijn dat jullie het erop zetten zeg pfff zo zinnig vooral. Iedereen die Vera volgt wist het al sinds zondag. Kom is met goeie artikelen dit soort artikelen kunnen kinderen uit groep 4 ook maken.

 • 8 maanden geleden Eevee

  Clickbait titel en eigenlijk helemaal niet relevant; als je VeraCamilla volgt, dan wist je dit al. Als je haar niet volgt, dan vind je haar waarschijnlijk niet heel boeiend en is dit ook niet heel relevant.

 • 8 maanden geleden Vleeseter

  Wauw.... dit was zondag al bekend, als je het wil vertellen doe het dan eerder...

 1. 1