News

Yay! Deze bekende vlogger heeft een spannende relatie-update

Ook al ken je een vlogger niet persoonlijk, toch leef je met degene mee op alle gebieden van hun leven. Het is super leuk om alle mijlpalen van dichtbij mee te maken, denk aan een nieuw project of verhuizen, maar vooral op het gebied van de liefde. Een bekende vlogger heeft een grote mededeling over haar liefdesleven en het is zó leuk!

Vera Camilla nam een jaar geleden nog een video op waarin ze vertelt dat ze er nog niet klaar voor is om samen te wonen met haar vriend Jeffrey, maar er is inmiddels veel veranderd. De beautyblogger onthult dat ze samenwoont met Jeffrey! “Hij is bij mij ingetrokken,” zegt ze. “Het is echt heel erg leuk.”

Vera is ontzettend openhartig in een nieuwe video. Ze vertelt dat haar vriend een moeilijke periode achter de rug heeft. “Hij stortte in,” vertelt de vlogger. Het bleek dat hij niet gelukkig werd van zijn werk en heeft daarom een grote stap genomen. 

De moeilijke periode van Jeffrey heeft meegespeeld in het besluit om samen te wonen. Inmiddels heeft de vriend van Vera een andere baan en gaat het nu weer goed. “Het klopt gewoon. Nu wonen we samen en hij werkt in Amsterdam. Dit maakt me zo gelukkig!”, aldus Vera.

In de onderstaande video vertelt Vera het blijde nieuws: 

Watch on YouTube

Lees ook: