Fashion

Dit is dé schoen van het moment (en zo dragen wij ‘m)

Het is tijd voor een nieuwe stijlupdate! Loop nu eens een rondje door Amsterdam en je spot ‘m hoogstwaarschijnlijk zo vaak dat je het niet meer op twee handen kunt tellen: de Vans Old Skool sneaker. Menig modemeisje heeft haar geliefde witte adidasjes inmiddels ingeruild voor de zwarte ‘skaterschoen’ en de Girlscene redactie doet mee. Zo combineren wij ‘m.

Toen ik – Girlscene’s Renée – de Vans winkel in de Negen Straatjes (Amsterdam) inliep op zoek naar maat 37, werd ik nog net niet uitgelachen. Of ik niet wist dat Vans de nieuwe adidas Stan Smiths zijn? Of met andere woorden: het Old Skool model is nu zó populair dat het bijna niet meer verkrijgbaar is. Gelukkig wist ik nog een paar (maat 38, dat wel) in handen te krijgen en scoorde Danique haar Vans bij Sarenza. Kunnen we meteen onze nieuwe aanwinsten delen!

Danique


Leren jack: Sandro | Trui: COS | Broek: Zara | Schoenen: Vans (Old Skool) | Tas: Rebecca Minkoff

When in doubt, wear black. Dat is het motto! Danique combineert haar suède Vans met een zwarte skinny en een nauwsluitende top. Om het geheel nog wat stoerder te maken is een leren jack natuurlijk perfect. Oh, en vergeet de pop of colour – de tas – niet.

Renée


Body: Zara | Broek: Zara | Schoenen: Vans (Old Skool) | Horloge: Abbott Lyon

Vans zijn perfect te combineren met stoerdere items, zoals deze zwarte skinny. Als een gewone jeans jou net iets te saai is past een rafelrandje en metalen ringen aan de broekspijp waarschijnlijk beter in jouw straatje. En goed nieuws: die vind je bij Zara! Om deze look een vrouwelijke touch te geven heb je een body nodig om het af te maken, et voilà. De outfit is klaar.

Shop hier jouw paar Vans:

Vans
€79,95


Vans
€84,95


Vans
€89,99


Vans
€77,30


Vans
€74,95

Lees ook: