Lifestyle

5 boeken om deze zomer te lezen

1
...

Ben jij dol op lezen en kun jij ook niet wachten tot de zomer? De zomer is namelijk dé perfecte tijd om eindelijk die stapel boeken op je nachtkastje eens uit te lezen. Heerlijk ontspannen op het strand in de zon... en lezen maar! Wij hebben alvast vijf boeken voor je uitgezocht die je deze zomer écht moet lezen.


1. My Way van Monica Geuze, €20

Monica Geuze is één van Nederlands succesvolste vloggers met zo’n 250.000 abonnees. Daarnaast treed ze ook nog op als dj. In dit boek geeft Monica een kijkje in haar leven. Van fotoshoots tot optredens, shopsessies en de lekkerste eettentjes. Daarnaast vertelt Monica voor het eerst over haar jeugd en haar leven voor YouTube. Het boek bevat ook tips, haar toekomstplannen en Monica’s favoriete hotspots.


2. Thirteen Reasons Why van Jay Asher, €14.95

Selena Gomez was zo onder de indruk van dit verhaal dat ze vond dat er een serie van gemaakt moest worden. Dit bleek een groot succes en ook op de redactie hebben we 13 Reasons Why gezien op Netflix. Maar wist je dat er ook een boek is van deze spannende serie?

In het boek volgen we Hannah en Clay. Hannah pleegt zelfmoord en hiervoor zijn dertien redenen, dertien schuldigen. Elke reden legt ze vast op een casettebandje. Na haar dood krijgen alle dertien schuldigen één voor één de bandjes. Zo ook Clay. In het boek vraagt hij zich af wat hij Hannah heeft aangedaan. Stukje bij beetje vallen de puzzelstukjes op zijn plek.


3. Fantastic beasts and where to find them van J.K. Rowling, €24.90
Fans van Harry Potter opgelet! In dit boek gaan we terug in de tijd van Harry Potter, de wereld van de Fantastic Beasts. Het boek speelt zich af in 1926, New York. Newt Scamander bezoekt de stad met zijn liefde voor fabeldieren en magische wezens. Een aantal van deze dieren ontsnappen uit zijn koffer en duiken op in de stad. Hij gaat naar ze op zoek, maar komt dan een ander wezen tegen die chaos creëert in de stad.


4. Carve the mark van Veronica Roth, €18.99

Fan van de Divergent-serie? Dan moet je zeker dit nieuwe boek lezen van dezelfde auteur. In haar nieuwe boek creëert Veronica Roth een universum waarin iedereen een unieke gave heeft. Cyraa haar gave geeft pijn, maar kan pijn van anderen ook verminderen. Haar broer heerst over het land en gebruikt haar om zijn vijanden te martelen. Wanneer de knappe Akos als gevangene bij Cyraa terechtkomt moeten ze keuzes maken om samen te werken.


5. Alles wat je lief is van Nicola Yoon, €16.99

Maddy is achttien en nog nooit buiten geweest omdat ze lijdt aan een zeldzame immuunziekte. Ze is allergisch voor de wereld en heeft alleen contact met haar moeder die arts is en een verpleegster. Maddy volgt online lessen voor school en leest veel boeken. Maddy is gelukkig, maar dan krijgt ze een nieuwe buurjongen. Maddy is bereid alles voor hem op te offeren, zelfs haar leven.


Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  1. 1