News

De grootste Zara ter wereld opent VANDAAG in deze stad!

0
...

Als je besluit om 'even' in Zara te kijken, sta je voor je het weet in de paskamer met een stuk of twintig items en een spaarrekening die waarschijnlijk geplunderd gaat worden. Jep, 'even' in Zara kijken is er niet bij en al helemaal niet in de grootste Zara ter wereld! De gloednieuwe winkel van meer dan 6.000 (!) m2 gaat vandaag open. In déze stad moet je zijn!

Groter dan een voetbalveld
De grootste Zara ter wereld vond je aan Fifth Avenue in New York, maar dat is sinds vandaag veranderd. Madrid heeft de titel gestolen! De allergrootste Zara winkel ter wereld gaat vandaag open. En je wil erheen, want de fonkelnieuwe Zara is groter dan een gemiddeld voetbalveld! Uiteraard kun je alles shoppen van Zara, van TRF en mannen tot kids en home. 6.000 m2 aan Zara-schoon!

Coole snufjes
Alsof dat nog niet genoeg is, is de winkel ook nog eens uitgerust met de coolste snufjes. Je kunt er met je mobiel betalen, maar het coolste zijn de pashokjes. De pashokjes zijn interactief. Wat dat precies inhoudt is nog niet helemaal duidelijk, maar denk aan dingen als de juiste belichting regelen en makkelijk om assistentie vragen. 

Goedkoper dan Nederland
De grootste Zara ter wereld vind je helaas niet in Nederland, maar het is wel hét perfecte excuus om een citytripje naar Madrid te boeken. Je vindt de winkel op Paseo de la Castellana, gelegen in de zakenbuurt Nuevos Ministerios. Nog een voordeel om naar Zara in Madrid te gaan: de items zijn in Spanje goedkoper! 

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron: cosmopolitan.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook