Films & Series

BAM! Cole Sprouse dropt mega grote spoiler over Riverdale seizoen 2

Riverdale is onze nieuwste verslaving. Het verhaal is mysterieus en spannend, en we hebben niks aan te merken op de knappe mannelijke personages ;-). Als we een minpuntje mogen noemen dan is het dat het eerste seizoen slechts 13 afleveringen heeft. Het seizoen loopt bijna ten einde! Maar geen zorgen, het tweede seizoen is al besteld en de eerste grote spoiler is binnen. Lees snel verder om te weten wat er volgend seizoen gaat gebeuren.

Seizoen 1 staat vooral in het teken van de moord op Jason Blossom. Gisteren maakten we bekend dat de moordenaar van Jason in dit seizoen nog wordt onthuld. Riverdale is dus geen serie als Pretty Little Liars waar we seizoenenlang niks te weten komen over het mysterie. Maar nu het tweede seizoen van Riverdale in zicht is, vragen we ons zeer af waar het verhaal heen gaat.

De castleden hebben antwoord! “Er komt een nieuw mysterie,” onthult Lili Reinhart, de actrice die de rol van Betty vertolkt. “Het mysterie wordt in de laatste aflevering bekend.” Cole Sprouse bevestigt de grote spoiler van zijn collega met een grapje: “Zoals dat meestal gaat in series!” 

We kunnen dus een super grote cliffhanger in de laatste aflevering van seizoen 1 verwachten waardoor we smachten naar nieuwe afleveringen. Wat er in de laatste aflevering gebeurt, heeft grote gevolgen voor het tweede seizoen. Wat zal het zijn… weer een moord? We zullen nog even geduld moeten hebben. To be continued!

Lees ook: 

Bron: Zm.com

 

 

​​

 

 

 

Must reads 👀