Lifestyle

5 originele ideeën voor Moederdag waar je nog niet aan hebt gedacht

Heb je zondag 14 mei al in je agenda genoteerd? Dan is het namelijk tijd om een ontbijtje of brunch te organiseren voor je moeder, want het is dan Moederdag! Alleen blijft de grote vraag ieder jaar hetzelfde: wat ga je je moeder dit jaar geven? Maak je geen zorgen, dit jaar ben je er op tijd bij met de volgende originele ideeën.


1. Voor de koffieliefhebber

Begint jouw moeder nooit de dag voordat ze een kop koffie heeft gedronken? Dan heb je er misschien nog niet aan gedacht om haar een mooie french press cadeau te geven. Deze french press kost €35,99 en bestel je bij Bol.com, maar er zijn natuurlijk nog veel meer varianten in verschillende prijsklassen verkrijgbaar.


2. Voor de sentimentele moeder

Eerlijk is eerlijk: iedere moeder is gek op een gepersonaliseerd én persoonlijk cadeau. Wedden dat ze super blij wordt als je een mooie foto af laat drukken op canvas of een fotoboek samenstelt? Op Webprint bekijk je alle opties.


3. Voor de verzorgde moeder
Als je een moeder hebt met een grote voorliefde voor cosmetica en uiterlijke verzorging is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Dan trakteer je haar op mooie producten! Dit Charlotte Tilbury lipsticksetje is onze favoriet. Je bestelt het voor €39 bij de Bijenkorf.


4. Voor de sportieve moeder
Slaat jouw moeder haar wekelijkse fitnessles niet over en doet ze de nodige yoga-oefeningen? Dan verras je haar met een fitness/yogamat. Als ze écht geen zin heeft om naar de sportschool te gaan kan ze haar oefeningen gewoon lekker thuis doen. De mat is verkrijgbaar bij Zalando (€19,95).


5. Voor de culinaire moeder

Moederdag draait niet alleen om cadeaus geven. Soms is het juist nog leuker om iets voor je moeder te doen. Is je moeder gek op lekker eten? Probeer dan een nieuw recept (of maak haar classics) en zet een lekker diner op tafel. Soms is er geen beter cadeau dan quality time en goed eten.

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀