Lifestyle

Het beste zomerbaantje OOIT: geld krijgen om een maand door Europa te reizen

0
...

We weten niet hoe het met jou zit, maar als je geld wil verdienen doe je dat natuurlijk het liefst op een zo leuk mogelijke manier. Laat Girlscene nu het perfecte zomerbaantje voor je hebben gevonden! Wil je betaald worden om door Europa te reizen en een beetje lui te zijn? Dan is de volgende vacature absoluut iets voor jou. Lees mee.

Wil je op het strand genieten met je vriendinnen en de hotspots van Europa zien? Wil je feesten, chillen en relaxen? Wil je hiermee geld verdienen? Dan is deze vacature op je lijf geschreven.

Hoe grappig: Lamzac is op zoek naar ambassadeurs die willen helpen met het promoten van de Lamzac in heel (zonnig) Europa. Aan alles is al gedacht. Van het busje en natuurlijk de Lamzac tot het geld voor eten, drinken en benzine. Bovendien verdien je extra centen door iedere Lamzac die jij weet te verkopen.


Vraag je je af of je geschikt bent voor het zomerbaantje? Dan moet je zeker solliciteren als je op de volgende punten 'ja' zegt. Jij:

- ligt graag horizontaal, soms wel 24 uur per dag
- wilt graag slapend rijk worden
- kookt ongeveer 0 keer per week, je bestelt liever pizza
- slaapt bij vrienden op de bank, je gaat echt geen luchtbed oppompen

Jouw profiel:
Je bent lui en ligt graag op een Lamzac®;
Je hebt actieve accounts op verschillende social media kanalen (en/of een blog);
Je bent in staat creatieve one-of-a-kind content te creëren;
Je weet hoe je mooie foto’s en/of video’s moet maken die we als content voor social media kunnen gebruiken (alle Lamzac® kanalen);
Je bent zelfstandig, vindingrijk en oplossingsgericht indien nodig;
Je spreekt en schrijft vloeiend Engels;
Je bent tussen de 18 en 35 jaar oud en in bezit van een geldig rijbewijs B (of ten minste 2 mensen uit de groep hebben een rijbewijs);
Het is belangrijk dat je 4 weken non-stop beschikbaar bent;

Aanmelden?
Stuur een korte introductie (self-shot) video naar laziestjob@fatboy.com van jou en je 2 of 3 vrienden waarin je ons laat zien wie jullie zijn. Stuur daarbij een korte, schriftelijke motivatie en de links van jouw website en/of social media accounts. Let op: aanmelden kan tot 24 april.

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook