Lifestyle

Show je kamer: Danielle

1
...

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Danielle.

Hi meiden,

Ik ben Danielle 18 jaar en dit is mijn kamer! In mijn kamer worden groene en paarse kleuren gebruikt, maar ook oranje tinten die ik later heb toegevoegd. Dit staat lekker vrolijk. Spulletjes voor mijn kamer koop ik meestal bij IKEA, Xenos of Action. Het buikkastje heb ik gekocht in een kringloopwinkel en heb ik vervolgens wit geverfd.

Ik ben naar veel optredens van Yes-R geweest en heb daarom veel poster van hem. Ik vond het zonde om m'n hele kamer vol te plakken met posters en daarom heb ik een gesigneerd T-shirt opgehangen in een lijst. Op deze manier heb ik een mooi aandenken aan een leuke tijd!

show je kamer
show je kamerkledingrekslaapkamer televisie slaapkamerwandplankenbankje slaapkamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Lees ook: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 6 maanden geleden Joyadai

    Ziet er lekker knus uit, maar qua kleur en spullen een beetje te druk voor mij.

  1. 1