Lifestyle

Show je kamer: Mirjam

3
...

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Mirjam.

Hoi allemaal!

Mijn naam is Mirjam en ik ben 19 jaar oud. Ik woon nog thuis samen met mijn ouders en zus. Ik houd van zachte en warme kleuren en heb deze daarom ook verwerkt in mijn kamer. Het geeft mij rust en daarom is mijn slaapkamer een fijne plek om te zijn. De meeste meubels in mijn kamer komen van Leen Bakker en IKEA. Mijn favoriete merken zijn Riverdale en Riviera Maison, hier heb ik ook een paar accessoires van. Verder ben ik gek op lekkere geurtjes, dit is ook te zien aan het parfum hoekje in de kast.

Ik hoop dat jullie mijn kamer leuk vinden!

show je kamerkaartenhouder decoratiedeurkapstok met outfitslaapkamer ikea bedbureau slaapkamerdecoratie plankenLetterbox lamprituals producten

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Lees ook: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 7 maanden geleden Peej

    Heel mooi

  • 8 maanden geleden Joyadai

    Dat kaartjes frame is leuk, zou handig zijn voor de vakantie en kerst kaarten.

  • 8 maanden geleden LovaticForever15

    Prachtige kamer!

  1. 1