Films & Series

Riverdale spoiler: is Jasons moordenaar per ongeluk onthuld?!

Riverdale zit vol met mysteries. Er wordt druk gespeculeerd over waar de serie naartoe gaat, maar ook over de moordenaar van Jason Blossom. Een oplettende kijker heeft misschien een clue ontdekt. Is de moordenaar van Jason hiermee per ongeluk onthuld?! 

We hadden geen enkele reden om een van de hoofdpersonages te verdenken voor de moord op Jason, maar een crazy theorie van een Riverdale-fan verandert de zaak. Volgens de fan is niemand minder dan Jughead de moordenaar. 

Bewijsstuk A:
Op 23 maart heeft CW, de Amerikaanse zender van de serie, een video geplaatst waarin de cast praat over de potentiële moordenaar van Jason. “Ik heb Jason vermoord,” zegt Cole Sprouse in de camera. Het kan een grapje zijn, maar we nemen het heel serieus… 

Watch on YouTube

Bewijsstuk B:
Jughead is de voice-over van de serie en praat tegen ons als kijker. Het is heel goed mogelijk dat hij straks onthult dat hij de moordenaar is, zonder dat de personen in de serie het hoeven te weten. Dat wordt zeker weten een interessant verhaal, dus het zou een slimme zet zijn.

Bewijsstuk C:
Dit is het belangrijkste bewijsstuk. De cast van Riverdale weet al wie de moordenaar van Jason is. KJ Apa zegt hierover: “Ik was niet verbaasd. Ik wist het. Ik ben een keer naar een schrijver toe gegaan en heb gevraagd of het deze persoon was. Hij keek mij aan en lachte alleen maar, dus ik wist dat ik gelijk had.” In de bovenstaande video zegt hij dat het Jughead is…

Bewijsstuk D:
Zelfs Cole denkt dat Jughead de moordenaar is! “Vanaf het begin heb ik gedacht dat Jughead de moordenaar is,” aldus de acteur. 

Vanaf morgen staat aflevering 8 van Riverdale op Netflix. Wait and see… 
Lees ook:

Beeld: Netflix | Bron: metro.co.uk

Must reads 👀