Fashion

Zien: Deze 2 BALR. items wil momenteel iedereen hebben

Heel eerlijk: als je de keuze krijgt tussen Netflix en sporten, wat zou je dan kiezen? Maar als we zeggen dat je mag sporten in een outfit van BALR. verandert de zaak. Het super toffe merk heeft een sportcollectie met een sportvest en sportbroek waardoor je spontaan zín krijgt om naar de sportschool te gaan. Geloof je ons niet? Kijk dan maar naar de beelden. Enne, als je doorscrollt vind je een kortingscode! 

De nieuwste BALR. Sports Vest & Pants geeft direct een upgrade aan je gym-outfit. Beide items zijn gemaakt van superzachte jersey en hebben mooie zilveren details, zoals ritsen en de subtiele logo langs de armen en benen. Zowel de broek als het vest bieden genoeg zakken om je belangrijkste dingen – telefoon, sleutels, gym pass – mee te nemen.

Je kunt het dragen als een complete outfit, maar ook prima combineren met jeans of een t-shirt. Enne, als je naar de sportschool zou gaan maar onderweg toch besluit om niet te sporten dan is het geen probleem ;-). Het sportvest en de sportbroek worden ook als alledaagse kleding gedragen door fashionista’s. 

Shop de musthave sportbroek en sportvest van BALR. hieronder: 

balr sportvest sport

balr sportvest
Shop het sportvest hier

sportbroek balr

balr sportbroek
Shop de sportbroek hier

Speciaal voor jullie hebben wij een kortingcode van 20% op de gehele vrouwencollectie (die ook nog tot en met volgende week geldig is)!!

Lees ook: