Lifestyle

12 ultieme cadeautips voor je beste vriendin

Jij hebt de beste vriendin van de hele wereld! Jullie weten alles van elkaar en hebben de grootste lol samen. Maar oei… Ze is binnenkort jarig! Je wil haar natuurlijk wel een super leuk en origineel cadeau geven. Maar je hebt eigenlijk geen idee wat.. Een cadeaubon van haar favo winkel is ook weer zo afgezaagd en dat parfum krijgt ze vast ook wel van iemand anders. HELP! Geen paniek, want Girlscene zet een aantal cadeau-ideeën voor je op een rij!

1. Welness
Hoe kun jij jouw vriendin beter verwennen dan met een dagje welness? Een massage, de sauna.. Wat ze maar wil! Bij de Zwaluwhoeve kun je voor van alles terecht. Vind je de Zwaluwhoeve een beetje te duur? Creëer dan een spa in je eigen badkamer! Zet voetenbadjes klaar, sla wat maskertjes in en stal je nagellak uit. Leg wat tijdschriften neer die jullie eventueel kunnen lezen (als jullie niet te druk zijn met kletsen ;-)).  En voor de sfeer: doe wat (geur)kaarsen aan, zet een rustgevend muziekje op en relaaaaax…

2. Abonnement op tijdschrift
Heeft ze een favo tijdschrift? Geef haar een abonnement! Of laat haar kennis maken met een nieuw tijdschrift.

3. Surprise!
Verras je vriendin met een surprise party! Nodig al haar vriendinnen en familie uit, hang slingers op en zorg vooral dat het allemaal een surprise blijft. Je kunt er ook voor kiezen om het klein te houden: verras haar bijvoorbeeld met een taart en neem haar daarna mee uit eten of bereid een diner voor haar.

vriendinnen cadeaus cadeautjes

4. Avondje theater/musical
Een avondje uit is onvergetelijk! Neem haar mee naar het theater of een musical. Te duur? Nee hoor, niet als je gebruikmaakt van handige sites. Kijk bijvoorbeeld voor last minute kaarten voor het theater of voor musicals. Als jullie student zijn, dan kun je ook flinke kortingen krijgen. Kijk voor de studentenkorting even hier.

5. Foto op canvas
Kies jouw favoriete foto uit van jullie samen en laat hem afdrukken op een canvas. Maar je kunt er ook voor kiezen om de foto op een mok te bedrukken of zelfs op een dekbedovertrek! De HEMA biedt al deze diensten aan.

6. Plakboek
Maak een scrapbook van al jullie herinneringen. Koop een leuk fotoalbum en druk foto’s van jullie samen af. Trek er een middagje voor uit om het boek te maken. Het leukste is om leuke bijschriften en versieringen bij de foto’s te maken. Wedden dat zij er super blij mee zal zijn!

7. Roadtrip
Heb je al je rijbewijs? Ga dan op roadtrip door Nederland met je BFF. Vooral als het mooi weer is, super leuk om nieuwe plekken te ontdekken. Ga lekker shoppen of juist een frisse neus halen op het strand afsluitend met een etentje!

8. Fotoshoot
Jullie kunnen natuurlijk altijd een nieuwe favoriete foto maken ;-). Geef haar een fotoshoot! Dit kan natuurlijk door een professionele fotograaf, maar er is vast wel iemand in je omgeving die (redelijk) goed kan fotograferen. Zorg in ieder geval dat jullie een goede camera hebben. En het leukste is misschien wel om samen op te doffen voor de foto :-).

9. Dagje shoppen
Girls love shopping! Je beste vriendin zal zeker weten blij zijn met een dagje shoppen. Ga bijvoorbeeld naar Amsterdam (wij raden de 9 straatjes aan!). Dit betekent niet dat je al haar aankopen moet betalen, maar je kunt haar bijvoorbeeld ook trakteren op de lunch.

10. Armbandje met gravering
Vereeuwig jullie vriendschap met een armbandje met gravering. Je kunt jullie namen erin laten graveren, maar je kunt ook kiezen voor een mooie zin die toepasselijk is voor jullie vriendschap. Bij juwelier Lucardi vind je goedkope armbandjes die je kunt laten graveren.

11. X cadeautjes voor X jaar
Wordt zij 17 jaar? Geef haar dan 17 cadeautjes! Dit hoeven natuurlijk niet allemaal grote cadeautjes te zijn. Bij de Action en de Xenos kun je super leuke (kleine) cadeautjes scoren, voor een klein prijsje.

12. Dagje naar een pretpark
Bezorg haar een dagje plezier en neem haar mee naar een pretpark! Een ticket voor een pretpark is redelijk prijzig, maar er zijn manieren om de tickets voor een veel lager prijsje te scoren! Op vakantieveilingen.nl heb je vaak acties om goedkoop naar een pretpark te kunnen gaan. Je moet wel bieden tegen anderen, maar als je wint dan heb je ook wat ;-).

Wat ga jij je beste vriendin voor haar verjaardag geven? Of heb jij een keer een super cadeau aan een vriendin gegeven?

Bron beeld: iStock