News

Deze ranzige puistenvideo is al bijna 16 miljoen keer bekeken (en jij wil ‘m ook zien)

Soms kom je op de donkere plekken van het internet. Je weet wel, die hoeken waar je soms belandt en waar je het stiekem best leuk vindt. Zo zijn er namelijk genoeg mensen (in dit geval bijna 16 miljoen) die genieten van video’s waarin puisten worden uitgeknepen. Een 20 jaar oude puist, om precies te zijn. En brrr, hier zijn de beelden.

Het is insane hoe vaak deze video’s bekeken worden, maar mocht je fan zijn van de puistenvideo’s: dit is wel een speciale, hoor. Alvast één tip, bekijk (en lees) dit niet als je net iets aan het eten bent.

Dit is het verhaal. Een man liep al 20 jaar rond met een puist in z’n nek en zoals je begrijpt ging het van kwaad tot erger. Andy, het slachtoffer, vertelt: “Ik had al meer dan tien jaar een grote bult in mijn nek, maar het deed geen pijn en je zag het bijna niet. Op een gegeven moment groeide het, deed het pijn en werd het rood. Er ontstonden meerdere witte kopjes. Zelfs mijn nek naar achteren doen deed pijn door de druk. Destijds werkten mijn vrouw en ik op het platteland in Laos en was er geen medische hulp.” Toen ontstond deze video:

Watch on YouTube

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock

Must reads 👀