News

Geniaal! Dat je Lush bath bombs op déze manier kunt gebruiken wist je helemaal niet

2
...

Lange dag gehad? Of wil je gewoon jezelf even pamperen in je thuis spa (aka je badkamer)? Dan weet je dat je eerst even naar Lush moet om zo'n chille bath bomb te kopen. Want in bad met Twilight of Sex Bomb betekent dat je heerlijk ontspant. Maar wat je waarschijnlijk nog niet wist is dat je sommige bath bombs op een heel andere manier kunt gebruiken.

Neem bijvoorbeeld Golden Egg. Of bijvoorbeeld de Karma Bubble Bar. Wat hebben deze twee bruisballen gemeen? Dat ze glitters hebben! En waar houden meiden van? Popping cheekbones. Misschien raadt je het al, maar sommige meiden gebruiken dus hun glitterende badballen als highlighter. Echt!

Eerlijk is eerlijk: als de glitters toch op je vingers zitten kun je het inderdaad net zo goed als een highlighter gebruiken. Hoewel Lush erbij blijft dat de producten hiervoor niet gemaakt zijn, is het volgens hen wel veilig om op je wangen te gebruiken. Interesting. Deze meiden hebben het in ieder geval al geprobeerd:

Misschien is het een goed idee als Lush een échte highlighter zou maken?!

 

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 8 maanden geleden PaperTown

    Haha, wat grappig! Denk alleen niet dat ik de bath bombs op die manier zou gebruiken... Oh, en normaal ben ik niet zo, maar ik spotte toch een spelfout: "Misschien raadt je het al..." Dat moet toch "raad" zijn?

  • 8 maanden geleden Flappie

    Wat een leuk artikel weer alleen ik zou het zelf niet gebruiken aangezien het toch een soort zeep is

  1. 1