Beauty

Getest: bizarre MAC lipstick kleuren voor échte beauty daredevils

3
...

Soms heb je het even gehad met je everyday make-up look. Dag in dag uit hetzelfde dragen gaat op een gegeven moment toch vervelen. Gelukkig bestaat MAC, want als één cosmetica houdt van experimenteren met kleuren, dan zijn zij het wel! Van oogschaduw tot lipstick: aan opvallende tinten geen gebrek. Maar wacht tot je de volgende lipsticks ziet. Die zijn voor de échte daredevils.

Want eerlijk is eerlijk, de kleuren die je in dit artikel ziet zijn eh... heftig. Maar daarom vinden we het op Girlscene HQ des te leuker om het uit te proberen. Hoe ziet een smurfenblauwe lipstick eruit op je lippen? En zo'n bruine kleur waar je niet zeker van bent? Met de bleke huid van mij - Girlscene's Renée - doen we de ultieme test. Hoewel we ons goed kunnen voorstellen dat de bruine tinten fantastisch kunnen staan op een donkere huid. Anyway, laten we meteen naar de foto's gaan zodat je weet waar we het over hebben.


Net binnen op de redactiedeurmat: vier matte lipsticks en twee Retro Matte kleuren.


Dit zijn de lipsticks uit de reguliere collectie. Van links naar rechts zie je Gritty Girl, Instant Icon, Bunny Beams en Bi-ceptual.


MAC Gritty Girl


MAC Instant Icon


MAC Bunny Beams


MAC Bi-ceptual

De vier kleuren behoren tot de collectie van 28 'brutale' kleuren waarmee MAC je aanmoedigt om jezelf een fearless look aan te meten. Waar de tinten Bi-ceptual en Bunny Beams nog draagbaar zijn, zijn de andere tinten absoluut uit m'n comfortzone. Maar dat mag je ook wel verwachten, want een gele of felgroene lipstick behoren dus gewoon tot de nieuwe kleuren. Zie je: voor de daredevils. ;-) 

Mijn mening over de lipstick an sich is verdeeld. Allereerst valt op dat deze matte sticks helemaal niet zo lekker naar vanille ruiken als de reguliere lipsticks (lustre, bijvoorbeeld) en omdat het een matte finish heeft vallen velletjes extra op. Het is dus maar goed dat je geen close-ups ziet, want dat was geen reclame voor de lipstick geweest. Daarnaast zijn de bovenste drie kleuren sterk gepigmenteerd, terwijl Bi-ceptual erg sheer en bijna romig is qua textuur.

De lipsticks kosten €19,50 per stuk en zijn onder andere te koop via de website van MAC, de Bijenkorf en Douglas.


MAC voegt tot slot nog 12 nieuwe kleuren van de Retro Matte Lipquid Lipcolours aan de bestande collectie toe. Wij ontvingen Dash O'Spice en So Me.


MAC Dash O'Spice


MAC So Me

Van matte liquid lipsticks ben ik nooit fan geweest en daarom begrijp ik deze Retro Matte Liquid Lipcolour collectie ook niet helemaal, maar met zoveel fans van liquid lipsticks mocht MAC natuurlijk niet achterblijven. En blijkbaar is het een succes nu ze besloten hebben om nog eens twaalf kleuren aan hun lijn toe te voegen. De aardse tinten zijn voor iemand met een bleke huid - zoals moi - een no-no, maar één ding is wel zeker: ze blijven muurvast zitten. Dus mocht er een kleur voor jou zijn, dan is het zeker een aanrader.

Deze lipsticks kosten €24,50 per stuk en zijn te koop via de website van MAC, de Bijenkorf en Douglas.

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 8 maanden geleden DARYLDIXON

    Ik hou helemaal niet van bruine lippenstift maar die eerste gewone bruine lippenstift vind ik Renee echt goed staan.

  • 8 maanden geleden kopjechino

    De eerste is mooi!

  • 8 maanden geleden fσяєνєяαƖσηє ♥

    Zou dit nou niet bizar noemen.. meer gewoon "vernieuwend"

  1. 1