Health

10 dingen die je ontzettend goed begrijpt als je niet van sporten houdt

1
...

Jij verklaart je vriendinnen voor gek omdat ze op hun vrije dag gaan sporten. Jij zit liever op de bank met de nieuwste aflevering van Riverdale en een stuk (correctie: reep) chocolade. Jij schaamt je niet dat de pizzabezorger je aanspreekt bij je naam en je loopt met een grote boog om de sportschool heen. Dit begrijp je alleen als je niet van sporten houdt.

☆ Wanneer je iemand in een ingewikkelde yogapose ziet dan lijkt het oh zo makkelijk. Wanneer je zelf de ‘crane’ probeert bezorg je jezelf bijna een hersenschudding. Toch iets moeilijker dan dat je dacht…

☆ Je hebt je nieuwe sportoutfit aan en vol enthousiasme zet je de Zumba dvd aan. Na tien minuten kom je erachter dat dit echt niets voor jou is. Je kijkt de dvd verder vanaf de bank met een zak popcorn alsof het een spannende film is.

☆ Een goede outfit is het halve werk. Maar wanneer je in de sportwinkel op het prijskaartje kijkt krijg je spontaan een hartverzakking en ren je zo snel als je benen kunnen de winkel uit. Hè, je rent tenminste wel! 

☆ Je hebt gister een super zware workout gedaan, dan mag je vandaag best wel een extra koekje.

☆ Het allermoeilijkste van je workout is toch wel het uitrekken van je sport bh. HALLO, hoe trek je zo’n nat en strak ding uit. Hoe? 


☆ Je hebt extra je best gedaan om er leuk uit te zien voor die ene knappe sportinstructeur. Ondanks alles zie je er na vijf minuten al uit alsof je net uit een zware storm komt. Hoe kan het dat iedereen er nog #onfleek bij loopt, terwijl jij net een opgeblazen tomaat bent?

☆ Je start een competitie tegen het sporten met borsten. Het zou verboden moeten worden. O-ver-al zweet. Het lijkt wel alsof je borsten al je zweet opvangen. Niet echt een charmante look.

☆ Alles staat in het teken van gezond eten en sporten. Je zet de televisie aan en daar is Rens Kroes. Je gaat ontspannen een tijdschrift lezen en wordt geconfronteerd met Fajah Lourens. Even Instagram checken dan? Nope, ook daar zie je alleen maar transformatie foto’s voorbijkomen. THERE IS NO ESCAPING!

☆ Tijdens je rondje hardlopen (poging 84752938) schrik je je telkens rot door hardlopers die je inhalen. Waar komen ze vandaan? Staan ze soms te wachten in de bosjes? 

☆ Wanneer je eindelijk iets hebt gevonden wat je leuk vindt is sporten stiekem toch best wel leuk. En al helemaal als je resultaat begint te zien.

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 7 maanden geleden Anna Bozoki

    hihi dit is wel waar xp vooral die sportbh ....

    snap egt geen fuck hoor mensen het uit kunnen doen zonder sluitinkje ofwat..

  1. 1