Lifestyle

Facebook jat functie van Snapchat en mensen zijn niet blij

7
...

Door Facebook ben je op de hoogte van je vrienden over de hele wereld, voor hilarische selfies en verhalen ga je naar Snapchat. De socialmediakanalen zijn verschillend, maar Facebook heeft nieuws. And you might not like it. Facebook heeft een nieuwe functie geïntroduceerd op de Messenger-app, maar zo nieuw is die functie niet. De functie is namelijk gejat van Snapchat...

Facebook heeft 'Messenger Day' gelanceerd. Hiermee laat je jouw vrienden met foto’s en video’s weten wat je aan het doen bent. Je kunt de foto's en video's opfleuren met filters, stickers, tekst en emoji. De posts blijven 24 uur staan, daarna worden ze automatisch verwijderd. Je kunt aangeven of alle vrienden het mogen zien, of dat je je dag alleen met geselecteerde vrienden of groepen wilt delen.

Heel leuk allemaal, maar 'Messenger Day' komt ons heel bekend voor. Eigenlijk heeft Facebook gewoon het concept van Snapchat gejat. Eerder kwam Facebook, die de eigenaar is van Instagram, met Instagram Stories. Het lijkt erop dat Facebook er alles aan doet om zijn grote concurrent Snapchat te verslaan. Hoeveel mensen de nieuwe functie daadwerkelijk zullen gebruiken en of het hiermee einde verhaal is voor Snapchat, moeten we afwachten. 

'Messenger Day' wordt vanaf nu wereldwijd uitgerold. Zorg dat de Facebook Messenger app up to date is om de nieuwe functie te kunnen gebruiken.  

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

7 reacties

 • 9 maanden geleden Atalamenta

  haha alleen facebook heeft gestolen, whapp en insta zijn namelijk allebei van facebook xD

 • 9 maanden geleden x.kiaraa

  Nee hoor. Facebook heeft Snapchat een bod gedaan van 3 miljard, maar dat heeft Snapchat afgeslagen. Echt smerig trouwens van Whatsapp, Instagram en Facebook.

 • 9 maanden geleden Malis

  Uhm. Snapchat is van Facebook? Net als dat Instagram en What's App van Facebook is, dus het is niet jatten?

 • 9 maanden geleden lol

  Snapchat is en blijft de beste! Maar ik snap niet hoe het kan dat Facebook en Instagram deze functies stelen. Heeft Snapchat hier geen auteursrecht op? Want anders zou snapchat ze kunnen aanklagen, maar ik snap niet hoe dat geregeld is bij deze grote app. Ja het zou een ander verhaal zijn als snapchat hun functie zou doorverkopen zegmaar, maar daar lijkt het niet op....

 • 9 maanden geleden Httpx.Mary

  Iedereen steelt van Snapchat. Instagram heeft nu ook opeens 24 uur foto's en bij Whatsapp heb je nu geen status meer maar een 24 uur foto

 • 9 maanden geleden xMaartjex

  En binnenkort stelen instagram, whatsapp en facebook ook nog de snapdagen! Lekker origineel zijn we weer. Snapchat blijft hoe dan ook mijn favo! En ik denk dat velen anderen dat ook vinden.

 • 9 maanden geleden Bella

  Waarom zijn mensen niet blij dan?

 1. 1