Winnen

Win: 2x Mijn HEMA fotoboek t.w.v. €40

5
...

[AFGELOPEN]Of je nu op citytrip bent in Barcelona of gewoon een gezellig avondje hebt met vriendinnen, het moet gedeeld worden op Instagram of Facebook. Zo heb je altijd een aandenken aan een leuke tijd. Maar het is nóg leuker om deze herinneringen te bundelen in een fotoboek. Goed nieuws! Dankzij HEMA's 'Mijn Boek' kun je gemakkelijk en snel Instagram en/of Facebook foto's vereeuwigen in een boek. Girlscene mag twee lezeressen blij maken met shoptegoed zodat jij jouw herinneringen tastbaar kunt maken!

Niks is zo leuk als fotoboeken van vroeger doorbladeren. Vroeger maakte je na een vakantie een fotoboek ter herinnering, maar door social media doen we dat eigenlijk niet meer. Gelukkig heeft HEMA daar een makkelijke oplossing voor! Met Mijn Boek maak je eenvoudig een boek van je Facebook en/ of Instagram posts. Zo blader je makkelijk door je foto’s én berichten en ben je ervan verzekerd dat het altijd bewaard blijft. Of het nu een jaaroverzicht is, een fotoverslag van een mooie reis of een spetterend feest, alles is mogelijk.

De Girlscene redactie heeft al een fotoboek gemaakt met herinneringen van Kerstmis en Oud & Nieuw. Het leuke is dat je het fotoboek helemaal zelfs kunt ontwerpen; van de kaft (kleuren, foto's en tekst) tot de inhoud (foto's en reacties), zónder dat het je veel tijd kost. Je kunt een periode kiezen van de foto's die je erin wilt. Zo kun je heel makkelijk en snel een fotoboek maken van een jaar, een vakantie of misschien wel een dag. Als je wilt kun je binnen vijf minuten klaar zijn! Je kunt boeken maken tot wel 500 pagina’s. Als dat nog te weinig is, bestel je net zo makkelijk een hele set boeken. 
Zo werkt het:
☆ Ga naar hema.nl/mijnboek
☆ Log in met jouw Facebook en/ of Instagram-account
☆ Importeer eenvoudig je Instagram- en/ of Facebook posts.
☆ Selecteer zelf de periode die je wilt vastleggen in je boek.
☆ Bepaal welke foto’s en reacties je wilt opnemen of juist wilt uitsluiten.
☆ Het boek heeft minimaal 26 tot maximaal 500 pagina’s.
☆ Kies uit twee soorten omslagen: een zachte omslag of een harde omslag.
☆ Kies uit verschillende soorten papier: standaard of premium.
☆ Bepaal zelf de kleur en indeling van jouw omslag.
☆ Bekijk het voorbeeld van je boek voordat je bestelt.
☆ Bestel Mijn Boek en laat het thuisbezorgen of haal het op bij de dichtstbijzijnde HEMA

Wat moet je doen om kans te maken?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Waarom wil jij graag een fotoboek maken? (naam & adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

5 reacties

 • 8 maanden geleden Sandra Benedick Elzinga

  Wat zou dit leuk zijn voor onze tweeling meiden

 • 8 maanden geleden xMandyx

  Super leuk, ben meteen aan de slag gegaan!!

 • 8 maanden geleden xSuzan

  Ik wil vooral foto's hierin verwerken van mij en mijn verloofde

 • 8 maanden geleden Appelmoes

  Ik zou graag een fotoboek maken om mijn fantastische reismomenten te kunnen vastleggen voor eeuwig, een computer is tegenwoordig handig maar daar kan alles in verloren gaan.

  Daarnaast vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik wilde al lang een fotoboek maken maar ik vond het soms best prijzig.

  Dit is de geschikte kans om een fotoboek te maken, omdat ook mijn net geboren neefje er dan in gaat komen. Alles familiemomenten en vakantiefoto's gaan een mooi plekje krijgen.

 • 8 maanden geleden Marlies

  van mijn kersverse kleinzoon quinn #duimendatikwin

 1. 1