Lifestyle

4 items die je nodig hebt voor een efficiënte planning tijdens het studeren

Zeg maar dag tegen je chaotische leven en hallo tegen efficiënt studeren, want Girlscene heeft vier items verzameld waarmee dat tentamen leren een stuk makkelijker gaat! Niets gaat boven een goede planning en drie keer raden… Hiermee gaat dat een stuk makkelijker. Dus heb jij moeite met focussen tijdens het leren? Dan heb je dit in je leven nodig. Kijk maar mee.


1. Planner €5,95
Studeren valt of staat met een goede planning, dus als plannen niet jouw sterkste kant is helpt dit hartstikke goed. Met zo’n planblok maak je to-do lijstjes en boodschappenlijsten, vergeet je nooit meer een verjaardag en heb je ruimte om ideeën en afspraken op te schrijven. Met andere woorden: alles wat je moet onthouden op één plek.


2. Potloden €4,95
Je hebt natuurlijk wel iets nodig om samenvattingen mee te maken en deze pastelkleurige potloden maken dat net iets leuker om te doen. Daarnaast helpen de inspirerende quotes op je potloden ook nog eens om je extra te motiveren. We like. Enne, je kunt met deze potloden altijd een leuke Instagram foto maken als je studieontwijkendgedrag vertoont.


3. Notitieboek €7,95
Je hebt een planner en potloden, maar je hebt natuurlijk ook iets nodig om uitgebreid je notities op te schrijven. Een notitieblok it is! Deze met palmbomen ziet er net iets gezelliger uit dan notitieboekjes die je bij Action vindt. Zie je? Studeren kun je best leuker maken als je de juiste items op je bureau hebt liggen.


4. Oordopjes €14,95
Of je nu huisgenoten hebt of een druk broertje of zusje in huis hebt: oordopjes zijn onmisbaar als je probeert te leren. Veel meiden kunnen zich beter concentreren met een fijne playlist op de achtergrond en deze leuke oordopjes zorgen er dan voor dat jij de muziek hoort en niemand anders. Seriously, een macaron is toch te cute?

Lees ook: