Beauty

Briljant! Door deze slimme eyeliner hack zit je wing áltijd goed

Niets wat je dag zo kan verpesten als je winged liner die compleet scheef zit, waardoor je het liefst meteen al je make-up verwijdert. Maar goed, de tijd tikt door en je moet inmiddels de deur uit. Mét scheve eyeliner. Gelukkig is dat probleem vanaf nu verleden tijd, want op Instagram is de Girlscene redactie een briljant trucje tegengekomen waardoor je eyeliner aanbrengen ineens een stuk makkelijker gaat. Kijk maar.

Sommige dagen ben je compleet aan het fleeken, op andere dagen zit die eyeliner gewoon niet. Lekker irritant, maar niets aan te doen. Of wel? Als je dit handige trucje is het probleem opgelost! Sterker nog, de kans is groot dat je het hulpmiddel al in huis hebt. Makeup by Sugar laat op Instagram zien dat ze ‘gewoon’ flosdraad gebruikt om een strakke lijn te zetten. Jep, zo simpel kan het blijkbaar zijn.

Meer dan 2 miljoen mensen hebben deze video al bekeken en eerlijk, als je fan bent van eyeliner mag het jou ook niet ontgaan. Ze gebruikt namelijk een stoker met flosdraad in combinatie met een vloeibare eyeliner om zo een wing te ‘stempelen’ op haar oogleden. Hoezo zijn we hier zelf niet opgekomen?


Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀