Fashion

Wauw! Vans schoenen hebben een serieuze upgrade gekregen en ze zien er waanzinnig uit

1
...

Oorspronkelijk is het merk Vans speciaal voor de mensen die into de BMX-, snowboard- en skateboardscene zijn, maar anno 2017 merk je daar niets meer van. Sterker nog, de sneaker heeft een flinke upgrade gekregen! Skateschoenen? My ass. Hier lopen zelfs de modemeisjes nog mee weg, ondanks dat het officieel een mannenschoen is. Kijk maar mee.

Als je aan Vans denkt dan zie je waarschijnlijk een zwarte gymp voor je met lange witte veters, maar nu is dat niet meer. Nope, Vans heeft namelijk een waanzinnige schoen uitgebracht waar je wel even twee keer naar wil kijken. De kleuren! De glitters! Dit is de droom van ieder meisje dat van opvallende schoenen houdt.

Ben je klaar om verblind te worden?

Dit zijn de nieuwe beauty's van Vans. Zijn ze niet eh... ontzettend opvallend?! Dit is een heel andere look voor het merk, maar stiekem keuren we het op Girlscene HQ goed. Want hallo, een schoen waarmee je opvalt die eens iets anders is dan je standaard Adidasjes én comfortabel loopt? We're all for it. Een tikkeltje ordinair is het misschien wel, maar in combinatie met een goede outfit kun je zo'n paar waarschijnlijk best rocken.


De Vans OG Old Skool LX sneaker is verkrijgbaar in het roze...


... antraciet...


... en blauw. Een paar kost je iets meer dan €110 en het is verkrijgbaar via Opening Ceremony. Officieel vallen ze in de categorie 'mens', maar who cares?!

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 9 maanden geleden PaperTown

    De Old Skool roze vind ik wel gaaf! Ook al denk ik dat ik toch eerder de 'oude' Vans zou kopen dan deze.

  1. 1