Celebs

Dit zijn de favoriete make-up producten van Kylie Jenner

1
...

Op de redactie zijn we obsessed met de Kardashian/Jenner familie (mama Kris, wil je ons adopteren?). Bovenaan onze obsessie staat Kylie, mede door haar make-up look die altijd #onpoint is. Door deze dame gingen we in één keer kleuren dragen zoals Velvet Teddy en Whirl van MAC. Ook fan van Kylie's make-up look? Zó creëer je hem zelf.

① Begin met het aanbrengen van foudation. Kylie mengt het liefste Make Up Forever Ultra HD met Urban Decay Naked Skin’s One and Done. Ze gebruikt een Beautyblender om de foundation aan te brengen.


Beauty Blender
, €19.95

② Hierna begint Kylie aan haar wenkbrauwen. Hiervoor gebruikt ze Girlscene’s favoriet: Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Favoriet bij Kylie is de kleur Caramel, maar ze gebruikt ook Soft Brown en Medium Brown.


Anastasia Beverly Hills Brow Wiz
, €28.95

③ Kylie gebruikt de Becca Ultimate Coverage Concealing Cream in de kleur Butterscotch onder én boven haar wenkbrauwen om het extra te accentueren. Vervolgens gebruikt ze Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel zodat haar wenkbrauwen de hele dag #onfleek blijven. 


Anastasia Beverly Hills Brow Gel
, €28.95

④ Voordat Kylie aan haar ooglook begint gebruikt ze Laura Mercier Translucent Setting Powder op haar ooglid. Hierdoor blijft de oogschaduw beter zitten.


Laura Mercier Translucent Setting Powder
, €42

⑤ Kylie gebruikt eerst een medium bruine oogschaduw over haar hele ooglid. Daarna kiest ze voor een donkerbruine kleur die ze gebruikt als liner. Belangrijk voor de look is dat je alles goed moet blenden. Haar look is niet compleet zonder wat oogschaduw onder de ogen. Hiervoor gebruikt ze een donkere oogschaduw en de 12-hour Jumbo Liner van Sephora.

⑥ Hierna gebruikt ze de NARS Radiant Creamy Concealer onder haar ogen en een beetje op haar neus, wangen en voorhoofd. Ze gebruikt expres een lichtere kleur om deze delen te accentueren. Met een Beautyblender blendt ze alles in. Tip van Kylie: was direct na gebruik je spons.


⑦ Om te zorgen dat de look de dag overleeft set ze de concealer met dezelfde Laura Mercier poeder. Tot slot gebruikt Kylie Chanel Double Perfection Lumière om haar hele gezicht af te poederen.

⑧ Voor contouring gebruikt Kylie Benefit Hoola Matte Bronzer. Kleur geeft Kylie aan haar wangen met Sephora’s Colorful Face Powder Passionate Contour.


Benefit Hoola Matte Bronzer
, €34

⑨ We gaan we even terug naar de ogen. Kylie krult eerst haar wimpers en brengt daarna een mascara van Lancôme aan. More is more.


Lancôme Définicils Mascara
, €33,50

⑩ Voor haar lippen gebruikt Kylie een lipliner en lipgloss uit haar eigen collectie, maar ze is ook groot fan van MAC. Zolang het maar een bruine, matte kleur is. 


MAC Velvet Teddy
, €19,50

Lees ook:

Bron, bron

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 9 maanden geleden lol

    Love Kylie! Leuk artikel!

  1. 1