News

YES! Zara heeft heel groot nieuws voor fans in Noord-Nederland

We steken onze liefde voor Zara niet onder stoelen of banken. Het is zo’n winkel die je altijd even in moét gaan om door de rekken te snuffelen. Meestal minder leuk voor je portemonnee, dat wel ;-). Woon jij in het Noorden van Nederland en ben je Zara fan? Dan hebben we heel groot nieuws! Bereid je portemonnee maar vast voor… 

Hoera! Zara verhuist naar het pand van De Bijenkorf Groningen. Vanaf september kun je terecht in de Herestraat om te shoppen bij jouw favoriete winkel. Zara zit nu nog op de hoek van het Gedempte Zuiderdiep en de Herestraat. Als je nog een baantje zoekt kun je ook bij Zara terecht, er gaan zo’n vijftig tot honderd nieuwe werknemers aan de slag in de vernieuwde winkel.

Dat Zara in een veel mooier pand zal zitten is niet het beste nieuws. Het beste nieuws is namelijk dat de winkelketen dubbel zoveel winkeloppervlakte krijgt: 4000 vierkante meter in plaats van 2000 vierkante meter. Je leest het goed, dubbel zoveel winkelplezier dus! In de nieuwe winkel komt het volledige assortiment van Zara te hangen, zowel voor dames en heren als kinderen. 

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron