News

Hoera! Urban Decay komt met een gloednieuwe lijn

Urban Decay is voor veel mensen één van hun favoriete make-up merken en wij begrijpen helemaal waarom. De oogschaduw palettes hebben een geweldige pigmentatie en de lipsticks zijn to die for. Daarom is het extra leuk dat Urban Decay met een gloednieuwe lijn komt! En dan ook echt gloednieuw, want deze producten hebben ze nog niet eerder in hun assortiment gehad. 

YAY! Urban Decay komt met een skincare-lijn. Dat heeft het merk bekend gemaakt via Instagram. De eerste lijn heet Rehab Makeup Prep en is bedoeld om je gezicht volledig te preppen voordat je met make-up aan de slag gaat. De lijn bestaat uit Hot Springs Hydrating Gel, Pore Refining Peel, Pretty Gritty Skin Polish, Oxygenated Bubble Mask, Moisture Layer Eye Roller en Lip Love.

De tweede lijn is juist bedoeld om de make-up eraf te halen en volledig te reinigen. Deze lijn draagt de naam Meltdown Makeup Removers en bestaat uit de volgende producten: Dissolving Spray, Lip Oil Stick, en Cleansing Oil Stick. We hebben de nieuwe producten helaas nog niet kunnen testen, maar we hebben hoge verwachtingen van Urban Decay!

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe Urban Decay-producten in Nederland worden gelanceerd. 

Lees ook:

Bron

Must reads 👀