Fashion

Groot, klein, rond of slank: welk type borsten heb jij?

0
...

Net als onze vingerafdruk zijn onze borsten identiek. Het lingeriebedrijf Third Love heeft ontdekt dat er zeven verschillende types borsten zijn. Borsten verschillen dus niet alleen in grootte, maar ook in vorm. Bij het shoppen van een beha is het dus niet alleen belangrijk dat je kijkt naar de juiste maat. Om je borsten mooi uit te laten komen moet je ook kijken naar de vorm van je borsten. Kies een beha die past bij jouw vorm borsten, want dan komen jouw borsten het beste uit!

Asymmetrische borsten
Het klinkt misschien raar, maar veel meiden hebben asymmetrische borsten. Bij sommige vrouwen verschillen de borsten in grootte, maar ook de vorm van de borsten kan anders zijn. Heb jij borsten die verschillen in grootte? Dan is een beha met uitneembare pads iets voor jou. Waarschijnlijk is er geen groot verschil in de grootte van je borsten, maar door de pad aan een kant te verwijderen trek je het verschil wat meer gelijk.

Oost-west borsten
Wanneer je tepels naar buiten wijzen en er een kloof tussen je borsten ligt, dan heb jij oost-west borsten. Een T-shirt beha zorgt ervoor dat je borsten naar elkaar komen. Op deze manier komen je borsten mooi uit en wordt de vorm van je borsten wat ronder.


Volle borsten die naar buiten vallen

Dit is een vorm van het type oost-west, alleen zijn de borsten een stuk voller. Wanneer jij dit type borst hebt kun je het beste een push-up beha dragen. Een push-up beha zorgt er namelijk voor de de borsten naar binnen worden gebracht.

Slanke borsten
Dit type is dunner aan de bovenkant, voller aan de onderkant en zijn langer dan ze breed zijn. Meiden met dit type borsten kunnen het beste een push-up beha dragen met padding. De borst krijg doort deze beha een mooi vorm en lijkt dan wat voller.

Belvormige borsten
Deze borsten hebben dezelfde vorm als de slanke borst. Ze zijn dunner aan de bovenkant, langer dan ze breed zijn en voller aan de onderkant. Wel zijn deze borsten een stuk groter dan slanke borsten. Aangezien jij best veel borst hebt is het belangrijk om een beha te kopen die je borsten genoeg steun biedt. Hoe leuk je balconette bh's ook vindt, deze zijn niet geschikt voor jou.

Druppelvormige borsten
Deze zijn minder slank aan de bovenkant en zijn rond en vol van vorm aan de onderkant. Ben jij gezegend met deze borsten? Dan heb jij veel geluk. Je hebt namelijk borsten die goed uitkomen in de meeste soorten beha’s.

Ronde borsten
Borsten die zowel aan de boven- als onderkant rond lijken zijn ronde borsten. Ook met dit type borsten heb je geluk. Jouw borsten hebben namelijk niet veel ondersteuning nodig en je kunt makkelijk een beha zonder beugels dragen.  

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook