Fashion

Yes! Zara heeft het beste nieuws voor fans in Noord-Holland

Zara, we love you. Ben je op zoek naar betaalbare kleding, maar wel items die er mooier uitzien dan een H&M’etje én lekker on trend zijn? Dan zit je bij de Spaanse keten altijd goed. Geen shopsessie is afgelopen voordat er een bezoekje aan Zara gebracht is en keer op keer loop je met minstens één tas om de arm de deur uit. Herkenbaar? Dan word je ongetwijfeld blij van het volgende nieuws!

Vooral fans in Noord-Holland kunnen hun modehart binnenkort ophalen, want zoals je misschien wel weet opent er een nieuwe winkel in hartje Zaandam. Maar dat is niet het grote nieuws, het fantastische nieuws is dat het niet alleen de grootste flagshipstore (op de Kalverstraat na) in Nederland wordt, maar dat de deuren ook al bijna opengaan. Yes! 


Wie onlangs in het centrum van Zaandam is geweest heeft de verbouwing van het voormalig V&D-pand ongetwijfeld gezien, maar de grote vraag bleef: wanneer gaat Zara eigenlijk open? Well, dat is sneller dan gedacht! Op 2 maart openen de deuren al en kun je ongegeneerd je slag slaan. Hartstikke chill, want als je geen zin hebt in de drukte van Amsterdam, kun je alsnog goed slagen bij het grote filiaal in Zaandam (en meteen even Primark bezoeken). Woehoe!

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images

Must reads 👀