Beauty

De €27,50 spray waardoor je make-up de hele dag flawless zit

0
...

Je hebt van die producten die wonderen beloven. De Urban Decay De-Slick spray is zo'n product. Urban Decay heeft namelijk een heel lijstje met beloftes op de flacon gezet - maar maakt het merk ook de beloftes waar? Tijd om het product eens grondig te testen. Zorgt De-Slick er inderdaad voor dat make-up de hele dag flawless blijft zitten zoals op de achterkant staat? Je ziet het hier.

Back in the days heb ik - Girlscene's Renée - een paar keer de Urban Decay De-Slick gebruikt, maar toen de spray opraakte was het een geval van uit het oog, uit het hart. Toch kwam De-Slick terug in mijn leven toen de lieve PR-mensen van Urban Decay een fijn pakket naar de Girlscene redactie stuurde en herinnerde ik me weer dat ik deze spray heb gebruikt. Maar wat vond ik er ook alweer van? En de spray belooft zoveel te doen voor je make-up: werkt het echt? Tijd om het te testen.

Urban Decay De-Slick komt met een waslijst aan beloftes. "Dit is je gewichtloze, krachtige bondgenoot tegen olie en glans. High-tech ingrediënten houden talg onder controle, gaan glans tegen en helpen je huid om er mat uit te zien. De-Slick helpt foundation, oogschaduw en blush op z'n plek te houden zonder dat het gaat glijden en vervagen." Kijk, dat klinkt veelbelovend en laat mijn T-zone nu een slippery zone zijn. Bovendien is dit de perfecte gelegenheid om de Urban Decay Optical Illusion Complexion Primer te testen. Ik kan nu eenmaal niet zonder, dus wie weet is dit wel een nieuw holy grail product?

Gebruiksaanwijzing: schud de fles, houd de spray op afstand en 'mist' je gezicht twee tot vier keer in een X en dan een T-vorm. 

11:00 uur: tijd om make-up aan te brengen


Hallo donkere kringen, vettige huid en pukkeltje onder mijn neus: het is tijd om even afscheid te nemen. Thank God dat er make-up is zodat ik hier iets aan kan doen.Dit ziet er al wat frisser uit! Ik mix mijn Bobbi Brown Longwear Even Finish foundation met mijn Yves Saint Laurent Touche Éclat foundation - ja, ik ben een make-up snob -, maak het af met poeder, bronzer, MAC blush en Burberry highlighter. Op mijn ogen breng ik nog Satin Taupe oogschaduw aan van MAC en ook het Powersurge oogpotlood (MAC). Mijn wenkbrauwen houd ik vandaag simpel, dus Benefits Gimme Brow voldoet. Ik maak de look af door de roze NYX Soft Matte Lip Cream in de kleur Istanbul aan te brengen. Oh, en de Urban Decay primer en setting spray natuurlijk.

17:00 uur: is mijn huid nog mat?


Me likey! Ik was helemaal vergeten hoe fijn het is om een setting spray te gebruiken die je huid een stuk matter houdt. Oké, mijn neus glanst (en je ziet de afdruk van mijn bril), maar de make-up zit er echt nog best netjes op. Normaal gesproken heb ik al minstens één keer gepoederd, dat is nu helemaal niet nodig. Talg vindt altijd wel z'n weg naar buiten en de spray houdt je huid niet compleet mat, maar het is wel een stuk matter dan normaal én mijn foundation blijft beter zitten. Nice. Als je huid (heel) vet is, is deze combinatie van primer en setting spray zeker aan te raden!

Urban Decay De-Slick Makeup Setting Spray: €27,50
Urban Decay Optical Illusion Primer: €34

Urban Decay is verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook