Lifestyle

Bella Hadid vertelt over de break-up met The Weeknd en het is hartverscheurend

3
...

Soms vergeet je bijna dat celebs en topmodellen ook maar mensen zijn. Dat geldt ook voor Bella Hadid, overigens nog maar 20 jaar oud. Haar break-up met The Weeknd werd breed uitgemeten in de internationale media, waarbij je totaal vergeet dat het hier om échte gevoelens gaat. Nu heeft ze voor het eerst publiekelijk gesproken over de break-up en het doet pijn aan je hart.

De vonk tussen Bella en Abel (The Weeknd) leek tijdens Coachella in 2015 definitief over te slaan. Echter duurde het daarna nog máánden - vijf om precies te zijn - voordat ze hun eerste appearance maakten. Tijdens New York Fashion Week hielden ze elkaars handen vast en toen was het wel duidelijk, love is in the air! Helaas hield hun relatie geen stand. Een paar weken voor de Victoria's Show, waar zij liep en hij optrad, werd de relatie beëindigd. Niet veel later werd Abel alweer zoenend met Selena Gomez gespot en ontvolgde Bella haar op Instagram. Hij lijkt dus alweer door te gaan met zijn leven, maar hoe zit het met het model zelf? 

Voor ELLE wil ze een boekje opendoen. Want respect hoe Bella met de situatie omging! Na de VS Show had ze niets anders dan lovende woorden over voor haar ex. 'Thank you for being the best and most incredible performer on the planet. You killed it, as always' was haar boodschap aan haar ex. Bella leek dus heel goed met de situatie om te gaan, maar nu onthult ze dat ze zich niet zo goed voelde als ze eruitzag...


"Het was mijn eerste break-up en het was zo publiekelijk. Een buitenstaander denkt dat ik goed met de situatie om ben gegaan, maar het zit altijd in je hart en dat voel je sterk. Het blijft de komende tijd moeilijk. Liefde doet pijn, maar je moet doorzetten." Voel je nu niet ontzettende medeleven voor Bella? Je eerste break-up is super moeilijk. Het idee dat je een paar weken daarna de grootste show van je leven loopt voor niemand minder dan Victoria's Secret waar óók nog eens je ex optreedt... Dat moet zo ontzettend moeilijk zijn geweest, dat is niet voor te stellen.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 9 maanden geleden Loeloe

    Just only seli and Abel klinkt beter 😂 #abelena

  • 9 maanden geleden djerrrrr

    Zou mij echt pijn doen. Mensen doen zo gemeen, maar je moet je eens voorstellen. Daar staat je ex, op elke nieuwspagina met zijn nieuwe vriendinnetje. Zoenend. Terwijl Bella de pijn en het verdriet nog niet eens heeft verwerkt. Maar ja. Dit is het leven.

  • 9 maanden geleden lol

    aaah, dit is echt moeilijk voor haar geweest. Ik kan me niet voorstellen hoe zij zich nu moet voelen

  1. 1