Lifestyle

7 YouTubers die je vast nog niet kent

3
...

We kennen allemaal YouTubers zoals Zoe Sugg, Anna Nooshin, Mascha en Vera Camilla. Maar soms willen we even iets nieuws zien. YouTube is bekender dan ooit en elke dag komt er wel een nieuw kanaal bij met tutorials, lookbooks, tips en tricks. Het kan daarom best overweldigend zijn als je graag YouTube filmpjes kijkt en niets wil missen. Wij hebben daarom een paar YouTubers gevonden die nog niet zo bekend zijn, maar wel super leuk zijn om naar te kijken.

♥ Lindseyrem → 273.195 abonnees
Lindsey is een design student en dat zie je in haar video's. Ze is nog super jong maar heeft een mega goede fashionstijl. Haar meeste video's zijn daarom ook kledinggerelateerd. Vooral als je dol bent op shoplogs zit je hier goed!

♥ Bella Fiori → 917.143 abonnees
Bella weet alles over beauty en make-up en is super vrolijk. Bella wordt ook vaak vergeleken met Kendall Jenner. Heel fijn: Bella gebruikt geen producten die op dieren zijn getest, wat super goed is natuurlijk.

♥ Liah Yoo → 177.894 abonnees
Liah maakt al zo'n vijf jaar lang video's over van alles en nog wat. Ze doet het op een creatieve, orginele manier met heel veel humor. Zo gebruikt ze bijvoorbeeld haar karakter Dr. Yoo. Liah komt uit New York en woont nu in Korea. Verwacht daarom veel make-up en skincare video's. Ze deelt ook haar ervaring met acne.

♥ Ruba Zai → 354.119 abonnees
Ruba komt uit Nederland en heeft een passie voor alles wat met beauty en fashion te maken heeft. Ze heeft video's zoals shoplogs, empties en favorieten. Daarnaast geeft ze tips voor meiden die een hoofddoek dragen en hoe je deze kan stijlen. 

♥ Lana Summer → 61.626 abonnees
Lana is altijd vrolijk en vertelt je al haar geheimen voor prachtig haar #hairgoals. Daarnaast weet ze álles over make-up en geeft ze je tips, tricks en tutorials.

♥ Niveda 18.494 abonnees
Niveda maakt prachtige make-up looks en volgt daarnaast een studie om dierenarts te worden. Niveda is pas een tijdje bezig, maar weet precies wat ze doet.

♥ Sammy Robinson → 335.151 abonnees
Sammy is prachtig om te zien en altijd erg enthousiast. Ze is dol op make-up, maar maakt simpele en natuurlijke looks. Super handig als je op zoek bent naar tutorials, maar geen zin hebt in groene of blauwe ooglooks.  

Volg jij Girlscene al op YouTube? Zeker doen, want elke donderdag en zondag om 16.00 uur publiceren wij een nieuwe video. Abonneer je snel: het is gratis. Klik op de rode button rechtsboven en blijf zo altijd op de hoogte van onze laatste video's. Klik hier voor het Girlscene YouTube-kanaal!

Lees ook:

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

 • 9 maanden geleden Soundsoldier

  ... had gehoopt om ook andere youtubers te zien wat niet te maken heeft met make-up en mode,

  Anna Akana is za-lig om te zien, Albin in Wonderland is ook een pracht meid. Ze doet aan vintage kledij, doet aan ASMR en alles bij haar is roze

 • 9 maanden geleden NotMeAgain

  Lele Pons!

 • 9 maanden geleden lol

  Daisy Marquez is ook heel erg leukkk

 1. 1