Celebs

6x zo gaat het nu met de knappe videoclip-mannen van Taylor Swift

0
...

Taylor Swift en haar mannen. Het is een berucht onderwerp waar vele roddelbladen gretig gebruik van hebben gemaakt. De zangeres heeft niet alleen een indrukwekkend lijstje aan beroemde ex-vriendjes, maar ook een flinke lijst met knappe mannen die een (grote) rol in haar videoclips hebben gespeeld. Hoe het nu met haar exen gaat is wel bekend, maar hoe gaat het met haar hunky videoclip-mannen? Girlscene zocht het voor je uit. 

Teardrops On My Guitar - Tyler Hilton

Tyler heeft een grote eer, hij is de eerste videoclip-hunk van Taylor. Geen verkeerde eer om op je naam te hebben staan, en ook zeker geen slechte move voor zijn eigen carrière. Tyler is zelf namelijk ook een singer-songwriter en heeft een aantal maanden geleden nog nieuwe muziek uitgebracht. 

We Are Never Ever Getting Back Together - Noah Mills

Noah speelde het knappe ex-vriendje van Taylor in haar populaire videoclip voor We Are Never Ever Getting Back Together. En dat heeft zijn carrière geen kwaad gedaan. De hunk is een veel gevraagd model, hij schittert in campagnes van grote merken als Lancôme en Giorgio Armani. 

I Knew You Were Trouble - Reeve Carney

Taylor kiest niet de eerste de beste voor haar videoclips. Ook Reeve is een getalenteerde jongen. Hij is zanger én acteur. Je hebt Reeve misschien wel terug gezien in de Netflix-serie Penny Dreadful. 

Back To December - Guntars Asmanis

Guntars speelde de gevoelige jongen in de videoclip Back To December. Deze hunk is de enige in het rijtje die niet zoveel met de bekendheid van de clip heeft gedaan. Guntars heeft veel als model gewerkt, maar zijn laatste klus stamt uit 2014. 

Blank Space - Sean O'Pry

Sean O'Pry speelde ruim twee jaar geleden in Taylors videoclip voor Blank Space. Als je naar hem kijkt dan is het niet moeilijk om te geloven dat hij een succesvol model is. De hunk heeft toonaangevende merken als Balmain en H&M als opdrachtgever. 

Style - Dominic Sherwood

Dominic speelde Taylors vriendje in Style. Hij is wel gewend om met beroemde vrouwen om te gaan, hij heeft in real life een relatie met Sarah Hyland (bekend van Modern Family). Zelf is Dominic ook geen onbekende. Hij is acteur en speelde onder andere in de serie Shadowhunters en de film Vampire Academy. 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images | Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook