Lifestyle

Maak je slaapkamer fashionable met een DIY kledingrek

0
...

Een kledingrek op je slaapkamer is helemaal hot! Daarnaast is het super handig, want je kunt hem overal plaatsen en zo kan je je kamer gemakkelijk restylen. Een kledingrek is niet alleen praktisch, maar staat ook nog eens super leuk. Maak er daarom een ware eyecatcher van, voor in jouw slaapkamer.

Tegenwoordig koop je een kledingrek bij veel winkels, maar het is nog veel leuker is als je er zelf één maakt! Om je wat inspiratie te geven vind je hieronder een aantal leuke kledingrekken die je in een handomdraai hebt gemaakt.

♥ Houd je van strak en simpel? Dan is dit een mooi kledingrek voor jou. Vind je de kleur van het hout niet mooi? Dan geef je het toch een ander kleurtje!


♥ Ook dit kledingrek kun je gemakkelijk zelf maken van stijgerbuizen en koppelstukken. Bij de bouwmarkt hebben ze zowel metaalkleurige als zwarte stijgerbuizen. Zijn dit niet echt jouw kleuren? Koop dan een bus spuitverf of een potje metaalverf om de buizen een ander kleurtje te geven.


♥ Een kledingrek hoeft niet altijd op de grond te staan, maar kan ook aan het plafond of de muur worden bevestigd. Als je hem dan even zat bent haal je hem zo weg en is het geen sta in de weg.


♥ Zo simpel, maar óóóh zo leuk! 

 

Een foto die is geplaatst door Raw58 (@raw_58) op


♥ Houd je niet rechte vormen en mag het van jou wel iets speelser? Dan is dit misschien iets voor jou.

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook