Beauty

5x prachtige make-up looks voor meiden met een bril

1
...

Meiden die een bril dragen kennen de struggle met make-up wel: je doet make-up op en je ziet er eigenlijk vrijwel niets van door de bril. Het is eenmaal lastig om je make-up look hierop aan te passen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar make-up tutorials speciaal voor meiden met een bril. Voortaan knallen je ogen en kijkt er niemand meer naar je bril met deze prachtige make-up looks.

Voortaan hoef jij de struggle met make-up niet meer te hebben als je een bril draagt. Deze make-up tutorials speciaal voor meiden met een bril, laten je ogen direct knallen. We hebben zowel basic make-up looks als iets opvallendere voor jullie uitgezocht. Check snel de tutorials hieronder.

Een make-up look waarmee jij je ogen voortaan laat opvallen! Tijdens deze make-up tutorial wordt er veel gewerkt met oogschaduw. 


Een vrij basic make-up look speciaal voor de brillendragers, die je dagelijks naar school kunt rocken. 


In de video hieronder worden er een hoop tips gegeven voor de perfecte make-up look, speciaal voor meiden met een bril. Heel erg handig!


Een iets heftigere look waarbij de focus ligt op de lippen. Daarbij worden er een heleboel handige tips gegeven om de make-up rondom je bril zo lang mogelijk mooi te houden.

Een tutorial waarin een basic make-up look wordt gecreëerd en tips worden gegeven over hoe je kan voorkomen dat je make-up op de bril afgeeft.
 

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 7 maanden geleden fleurdk

    Echt prachtige make up looks, jammer dat ik geen make up draag, alleen mijn dag creme van Perle Bleue

  1. 1