News

Hailey Baldwin haalt keihard uit naar Selena Gomez door romance met The Weeknd

Het was ooit een gezellig vriendinnengroepje, de squad van Taylor Swift. Maar sinds Selena Gomez heeft aangepapt met The Weeknd – de ex van Bella Hadid – moeten er partijen gekozen worden. Wie van de Swift-squad is #TeamBella en wie #TeamSelena? Hailey Baldwin heeft in ieder geval partij gekozen… en het is niet in Selena’s voordeel. Het model haalt keihard uit naar de zangeres. 

Dat Bella not amused is met het nieuwe liefje van haar ex werd al duidelijk toen ze Selena ontvolgde op Instagram en kort daarna een schaarse foto van zichzelf deelde. Het topmodel heeft gelukkig genoeg vriendinnen op wiens schouder ze kan uithuilen. Hailey heeft op Twitter duidelijk laten weten dat ze aan Bella’s kant staat. 

De knappe blondine deelde een video waarin Bella voorkomt en schreef: “Wacht sorry, WIE kan er nu schattiger zijn dan Bella Hadid… letterlijk niemand”. Ze noemt Selena niet, maar iedereen weet waar het model op doelt. Hailey is de eerste van de squad die partij kiest, maar ze zal ongetwijfeld niet de laatste zijn. To be continued… 

View post on Twitter

Lees ook: