Fashion

8 modieuze manieren om hoge sneakers te dragen

Sneakers zijn de meest comfy schoenen die er bestaan. Ze zijn niet alleen heel erg comfy, maar ook erg mooi! Ben jij ook een echt sneakermeisje, maar heb jij totaal geen inspiratie meer om je sneakers op een andere manier te dragen, dan alleen met strakke skinny jeans? Don’t worry, want wij hebben verschillende manieren gezocht om sneakers te combineren! Kijk mee en laat je inspireren. 

Met een opvallende panty
De fishnetpanty’s zijn een enorme trend and we like it! Draag je hoge sneakers met deze opvallende panty. Durf te mixen en matchen om verschillende looks hiermee uit te proberen. Combineer het bijvoorbeeld met een spijkerrokje en coltrui erboven. Of met cropped jeans, zodat de panty er onderuit komt. It’s all about the details!

 

Met jeans met details
Kies voor cropped jeans met een leuk detail aan de onderkant, zoals de foto hieronder. Het geeft je hoge sneakers een leuk detail. Houd de rest van je outfit basic als je dit al snel te opvallend vindt. 

 

Met een rok
Ja, sneakers kunnen ook gewoon girly gedragen worden. Wie zegt dat sneakers in combinatie met een rok niet mooi staan? Wij garanderen je dat dit een succes is. Zeker het proberen waard dus!

Met een oversized sweater
Draag het in combinatie met je favoriete oversized sweater om een sportieve look te creëren. Maak je look af met accessoires, zoals hoog opgetrokken sokken en een leuke rugtas.

 

Met een gebreide jurk 
Ook kun je ervoor kiezen om een paar sneakers met een gebreide jurkje te combineren. Dit staat een stuk vrouwelijker dan een oversized sweater. Voeg er fijne accessoires aan toe, zoals een mooi horloge en handtas. Voortaan hoef je niet meer te twijfelen of je er netjes of sportief uit wilt zien, aangezien een combinatie van beide net zo mooi is! 

 

Met een legging 
Voor een echte sporty vibe raden we je aan om hoge sneakers te combineren met een strakke legging en top. Alsof je elk moment zo de sportschool kan induiken! Je sneakers zijn in deze outfit de echte eyecatcher. 

 

Met jeans
Wij houden van casual outfits en daar zijn sneakers de perfecte items voor. Houd het geheel lekker simpel en ga voor casual mom jeans. Rol de onderkant hiervan op en trek je mooie sneakers aan. Omdat dit een basic outfit is, heb je de mogelijkheid om elk soort top, trui of sweater erboven te dragen. De combinaties zijn hierbij eindeloos! 

 

Met een spijkerrok
Hodu je van een grungy style en zie jij er graag stoer, maar tegelijkertijd toch girly uit? Dit is mogelijk! Draag hoge sneakers met een spijkerrok en een leuk T-shirt erboven. De perfecte outfit voor als de lente weer aanbreekt. Maak het geheel af met een leren jack. 

 

Lees ook:

Bron | Beeld: iStock

Must reads 👀