Lifestyle

Woah! Martin Garrix vertelt ein-de-lijk over zijn nieuwe relatie

0
...

Je las het een kleine maand geleden al: Martin Garrix en het model Charelle hebben het iets té duidelijk gemaakt dat ze elkaar leuk vonden en BOEM, heel Nederland schreef over zijn nieuwe vriendin. Maar hoe zit het nu tussen de twee? De dj besloot om eens een boekje over zijn liefdesleven open te doen op de radio. Is Charelle zijn vriendin? We hebben het antwoord!

Want ja, hij vindt Charelle inderdaad leuk! Martin kan er ook niet meer omheen, want eenmaal op bezoek bij de Coen & Sander show konden de radioluisteraars niets anders doen dan vragen naar zijn nieuwe vlam. En tja, als mensen meer praten over je vriendin dan over je muziek, dan is het misschien tijd om daar eens antwoord op te geven. Dat wilde 'ie wel.

"Ik ben aan het daten (met Charelle). We hebben het super leuk samen en zijn naar de Malediven geweest, maar we hebben er nog geen stempel opgeplakt", maakt hij duidelijk. Op de vraag of het een relatie wordt reageert de dj wel voorzichtig: "Eh ja, wie weet. We hebben allebei super druk met ons eigen leven. Zij doet fulltime modellenwerk en ik ben nu in Nederland, zij is in Australië."

Eén ding is zeker: love is in the air. Dat is ook begrijpelijk, want Charelle ziet eruit als een hartstikke leuk meisje! Samen op vakantie gaan is toch de volgende stap zetten, dus nu is het wachten tot ze zichzelf Instagram official maken... ;-) No pressure.


Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook