News

Selena Gomez en The Weeknd zetten volgende stap met deze intieme foto

We keken toch wel een beetje gek op toen Selena Gomez zoenend werd gespot met The Weeknd. Sommige mensen, waaronder Justin Bieber, denken dat het om een publiciteitsstunt gaat, maar het lijkt toch serieus te zijn. Selena en de rapper zijn weer samen gespot – en hoé. De kersverse tortelduifjes bewijzen met een nieuwe foto dat hun romance nog lang niet voorbij is…

Het koppel heeft hun relatie nog niet officieel bekend gemaakt, maar ze doen ook niks om het te verbergen. Sinds het uitlekken van de zoenfoto’s wordt er druk gespeculeerd over Selena en The Weeknd. Gaat het om een eenmalige fling of is het toch serieus? Het blijkt in ieder geval meer te zijn dan een aantal fans dachten. 

De supersterren zien elkaar nog steeds en hebben het leuk samen. Ze hebben zelfs een volgende stap gezet door hand in hand in het openbaar te verschijnen! Dat doe je niet zomaar, al helemaal niet als je wereldberoemd bent. “Selena zag er gelukkig uit en Abel was heel chill en relaxed,” meldt een bron die de twee samen heeft gezien. “Ze hielden elkaars hand vast, je kon zien dat ze het leuk hebben samen. Selena voelt zich erg op haar gemak bij hem en ze hebben beide een glinstering in hun ogen. Ze zijn duidelijk dol op elkaar!”

View post on Twitter

Lees ook: 

 

Must reads 👀