Celebs

14x tatoeages van celebrities die jij nog niet wist, maar zeker moet weten!

0
...

Hou jij ook zo veel van tattoos en zoek je vaak op Instagram naar inspiratie? Wij zijn er ook erg fan van en hebben daarom besloten om een artikel te maken over de tattoos van celebrities. Veel celebrities hebben tattoo's, van grote tot subtiele. Laat je inspireren...

Cara Delevingne 
Cara heeft in haar oor een diamant en om haar oor heen sterretjes laten tatoeëren. Tja, in plaats van oorbellen te dragen, kun je natuurlijk dit ook doen. 

Bella Thorne
De roodharige actrice heeft grote vleugels op haar rug laten tatoeëren. Dit plaatste ze op Instagram met de bijschrift: 'cats & tatts'. 

Rihanna
Dat Rihanna al een heleboel tattoos heeft, wisten we allang. Haar meest opvallende en geliefde tattoo zijn de vleugels onder haar borst. 

Kylie Jenner en Hailey Baldwin
Vriendinnen Kylie en Hailey hebben samen tattoos op hun heupen genomen. Bij Kylie staat 'geestelijke gezondheid' en bij Hailey staat er 'people'. 

Bella Hadid
Bella besloot onlangs haar eerste tattoo te nemen. Het zijn engelenvleugeltjes aan beide kanten van haar hiel. Zou dit iets met haar eerste Victoria's Secret Fashion Show te maken hebben?

Sofia Richie 
De blonde schone heeft een clarity in haar nek staan. 

Selena Gomez
Selena heeft een prachtige tattoo in het Arabisch op haar rug getatoeëerd waar staat 'Love yourself first'. Een erg mooie en sterke boodschap.

 

Pretty Little Liars
De cast van Pretty Little Liars hebben als afsluiten met z'n allen hun initialen van hun personages laten zetten. 

Ariana Grande 
De zangeres heeft een subtiele maan in haar nek. We like it! 

 

Miley Cyrus
Miley heeft inmiddels op haar arm meerdere kleine tattoos, met onder andere een kattenhoofd en de planeet Saturnus. 

 

Jourdan Dunn
Het supermodel liet samen met bff Cara Delevingne 'Fear is not an option' tatoeëren op haar arm. 

 

Jourdan Dunn en Cara Delevingne
Jourdan en Cara hebben samen nog een tattoo genomen om hun vriendschap te bezegelen. Samen lieten ze de letter 'D' van hun achternaam tatoeëren op hun zij. 

 

Kendall Jenner 
Wie had ooit gedacht dat Kendall een tattoo aan de binnenkant van haar onderlip zou hebben? Ze heeft er zelf niets over geplaatst op haar social media, maar tatoeëerder genaamd 'jonboytattoo' deed dit op zijn eigen Instagrampage. 

 

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook