Lifestyle

13 situaties die elke twintiger weleens heeft meegemaakt met haar BFF

Ben jij de twintig al gepasseerd en heb je een vriendin die jou altijd door dik en dun gesteund heeft (en jij haar natuurlijk)? Dan heb jij vast al de meest gekke situaties met je BFF meegemaakt! Vrienden komen en gaan, maar je BFF is voor altijd. Samen maak je de meest bijzondere dingen mee. Je weet dat je altijd op elkaar kan vertrouwen en je bent al jaren elkaars steun en toeverlaat. 

Véél te veel eten
Je hebt met je BFF weleens een geheel familiediner met zijn tweeën opgegeten alsof het niks was. 

Veilig naar huis
Je hebt elkaar weleens praktisch mee naar huis gedragen na een wilde avond uit. 

Gezond doen
Je bent samen al aan zoveel verschillende diëten begonnen (en na een tijdje weer gestopt) dat je niet eens meer weet hoeveel het er zijn. 

Samen sporten
Ook ben je samen al aan diverse nieuwe sporten vol enthousiasme begonnen. Om vervolgens na een paar maanden weer te stoppen en voor iets nieuws te gaan. 

Perfecte schuilplaats
Je bent vast weleens bij elkaar ondergedoken voor iemand die je niet wilde zien. Je BFF’s place is ook gewoon de perfecte schuilplaats!

Liefdesverdriet
Je hebt elkaar door de jaren heen al meer dan een paar keer door liefdesverdriet heen geholpen. 

Vakantie
Je eerste vriendinnenvakantie heb je natuurlijk alleen overleefd doordat je je BFF aan jouw zijde had. 


Daten
Heb je langere periodes tegelijk een relatie gehad? Dan ben je vast weleens op een dubbele date gegaan met je BFF en jullie BF’s. 

Zware tijden
Ken je elkaar echt al van kleins af aan? Dan heb je vast weleens een fikse ruzie gehad. Gelukkig hebben jullie het ook snel weer bijgelegd: je miste elkaar na die ene dag al te erg. 

Verhuizen
Eén van die mijlpalen die je samen hebt meegemaakt is voor het eerst het huis uit gaan. Lekker op jezelf wonen in een studio of misschien wel met elkaar in een studentenhuis.

Andere vriendschappen
Je hebt allebei door de jaren heen veel vrienden verloren en mensen zien veranderen. Gelukkig zijn jij en je BFF altijd onafscheidelijk gebleven. 

Wildplassen
Geef maar toe: ook jij hebt weleens een keer een plasje gepleegd op een plek waar het niet mocht. Gelukkig stond je BFF natuurlijk op de uitkijk en heeft niemand je gezien. 

Ontelbaar
Jullie hebben samen zoveel avonturen gehad en herinneringen gemaakt: je zou er een heel boek mee kunnen vullen (of misschien zelfs meerdere)!

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock