Celebs

Justin Bieber is jarig: tijd voor een terugblik

Net als vele kindsterren voor hem is Justin Bieber aardig wat veranderd door de jaren heen. Opgroeien van tiener tot twintiger is in ieders leven een heftige periode, laat staan als je wereldberoemd bent. Justin Biebers opgroeien kent dan ook veel diepe dalen en hoge bergen. Vandaag is Justin 23 jaar geworden en wij van Girlscene vonden het een mooie mijlpaal om eens terug te blikken op zijn transformatie.

Van babyface naar bad boy: dat is hoe je de transformatie van Justin Bieber door de jaren heen het beste kan omschrijven. Ooit was hij één van de schattigste kindsterren die er was, maar tegenwoordig is Justin een stoere en afgetrainde hunk!

  

  

Op slechts vijftienjarige leeftijd brak de jonge Canadese zanger door met het nummer ”One Time”. Maar hij werd pas echt beroemd met zijn tweede single ”Baby”. Daarna was Justin niet meer te stoppen. Zijn lieve en schattige look met zijn warme bruine ogen en haren ging de hele wereld rond. 

Maar dat was na een paar jaar al snel verleden tijd. Zowel Justins exen als zijn tattoos telden maar op. Hij verfde zijn haar blond en dook de sportschool in. Na jaren trainen en een bovenlichaam vol tattoos werd hij het officiële gezicht van Calvin Klein. Met trots liet Justin de hele wereld in een ondergoed campagne zien dat hij echt geen klein jongetje meer is. 

  

  

  

 

Met zijn laatste album begon zijn populariteit weer enorm te stijgen en brak er een nieuwe periode in Justin’s carrière aan. Hij werkt steeds meer met andere artiesten samen en blijft maar nieuwe hits scoren. Dat is nog eens succesvol van kindster tot volwassen artiest opgroeien!

Lees ook:

Bron | Beeld: GettyImages

Must reads 👀