Celebs

7 celebs die je aan hun signature pose op de rode loper herkent

0
...

Deze celebrities herken je gelijk op de rode loper. Niet alleen door hun unieke stijl, maar ook hun signature poses. Ze hebben allemaal een originele houding waarmee ze bijna altijd op de foto staan. Nét even anders dan anderen celebs. Al nieuwsgierig geworden naar welke celebrities met signature poses wij op een rij hebben gezet? Lees dan snel verder!

Ook celebs hebben zo hun eigen gewoontes die ze graag herhalen. Zelfs op de rode loper. Girlscene heeft voor jou de leukste, gekste en grappigste signature poses opgezocht. 

We beginnen bij...


Zendaya
Het peace-teken met de kussende lippen is zonder twijfel één van de schattigste en grappigste signature poses die er is. Zendaya is dan ook niet bang om lekker gek te doen op de rode loper. 
 

Selena Gomez
Selena gaat voor een wat klassiekere houding. Met een hand op haar heup weet ze haar mooie figuur goed te accentueren. Dit past goed bij de prachtig lange jurken die ze vaak op de rode loper draagt.
 

Kendall Jenner
Ook Kendall weet goed haar beste lichaamsdeel te accentueren met haar signature pose. Voor haar zijn het juist haar lange slanke benen die de show stelen. Dit is ook waarom we haar het liefst in die prachtige modieuze jumpsuits zien!
 

Bella Thorne
De sexy over de schouder-look wordt al meer dan honderd jaar door celebs gebruikt voor foto's. Maar er zijn weinig celebs die de houding zo succesvol op de rode loper brengen als Bella Thorne. Wij begrijpen ook wel waarom ze er gelijk haar signature pose van heeft gemaakt.


Zac Efron
De eerste man in onze lijst heeft een wel heel aparte signature pose. De wereldberoemde acteur heeft namelijk de neiging om vaak in zijn handen te wrijven op de rode loper. Geen idee of dit zijn houding er beter om maakt, maar Zac is knap genoeg dat het in ieder geval niet tegen hem werkt.
 

Louis Tomlinson
De signature pose van Louis heeft op een andere manier te maken met zijn figuur. Het gaat niet zozeer om hoe hij er zelf uitziet, maar in het verschil tussen hem en de andere bandleden. Louis is namelijk de korste jongen van heel One Direction. Op de rode loper weet Louis dit goed te verbergen door altijd dichterbij de camera te staan dan de rest van de band.
 

Katy Perry
Ook Katy rust haar hand op haar heup op de rode loper, maar ze maakt haar signature pose af met iets dat maar weinig vrouwen doen: haar been goed laten zien door haar knie te buigen. Aangezien ze vaak jurken draagt met een mooie lange split maakt dit Katy's houding echt af. 

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock, GettyImages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook