Lifestyle

Girls Issues: Hij is heel erg introvert

1
...

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres verliefd is op een introverte jongen.

Hallo Girlscene,

Ik ben verliefd op een jongen uit m'n klas, alleen hij is heel rustig en niet echt open. Soms praat hij weleens met mij, maar soms is hij gewoon te stil dat ik mij afvraag of hij me wel aardig vindt. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen, want ik word een beetje verliefd op hem. Het probleem is dat ik echt niet naar hem toe durf te gaan, want we kennen elkaar niet zo goed. Hebben jullie tips?

xx Anoniem

Hi Anoniem,

Het is lastig om met hem in contact te komen, omdat hij dus erg introvert is. Waarschijnlijk gaat hij niet de eerste stap zetten, dus dit is volledig aan jou. Stap op hem af, maak een praatje. Doe dit regelmatig en er is dan een grote kans dat hij hierdoor al een open wordt, omdat hij je steeds beter leert kennen. Ook jongens kunnen best verlegen zijn, dus dit is iets om rekenen mee te houden. Durf je dit niet? Probeer dan eens achter zijn telefoonnummer te komen en stuur hem een berichtje. Wanneer hij weinig tot geen interesse toont wanneer jij een gesprek aanknoopt, moet je misschien toch even nagaan of hij echt de moeite waard is. Misschien is hij dan gewoon niet geïnteresseerd. Daar gaan we natuurlijk niet van uit, dus neem vooral de eerste stap. Grote kans dat hij achteraf alleen maar blij is dat juist jij de eerste move hebt gemaakt.

Succes!

Liefs,

Girlscene

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@gilrlscene.nl

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 9 maanden geleden x.stevie.x

    hey ik heb wel een klein probleempje. ik ben vandaag al een half jaar samen met mijn vriendje maar, hij heeft door mij nu ruzie met een van zijn beste vrienden al 2 weken omdat zijn beste vriend verliefd op mij is. wat kan ik nu doen

  1. 1