News

Justin Bieber haalt snoeihard uit naar The Weeknd en het is niet aardig

7
...

Het leek goed te gaan met Justin Bieber. Na een paar gekke acties in 2016 hield hij zich nu juist rustig en op de achtergrond. Hield ja, totdat Selena Gomez en The Weeknd zoenend gespot werden en de hele wereld in rep en roer was. Zo ook Justin. Niet alleen haalde hij uit naar ex Selena, haar nieuwe vriend is nu ook aan de beurt.

Natuurlijk is het niet leuk als je ziet de je ex doorgaat met haar leven en een nieuwe vriend heeft, maar het is nu eenmaal een tijd geleden dat Justin een setje was met Selena. Je zou dan denken dat - ondanks haar publiekelijke zoensessie met Abel (The Weeknd) - de Biebs er inmiddels mee kan leven dat de twee niet samen zijn. Toch kon hij het niet laten om te zeggen dat deze relatie puur een publiciteitsstunt is en daar blijft het niet bij...

Kijk, of de relatie voor de publiciteit is à la Taylor Swift en Tom Hiddleston moet blijken. Selena kan daar wel het één en ander over leren bij haar BFF Tay. ;-) Maar wie zegt dat deze relatie niet échte liefde is? Dat Abel en Selena NIET verliefd zijn?! Justin grijpt in ieder geval iedere mogelijkheid aan om een sneer uit te delen en The Weeknd is nu aan de beurt.

Op de vraag van paparazzi of de popzanger naar muziek van The Weeknd luistert had hij namelijk meteen antwoord. Abel hoeft niet te rekenen op een succesvolle samenwerking, want Justin zei: "Hell no, ik kan niet naar een nummer van The Weeknd luisteren." En waarom? "That shit's whack." Met andere woorden: hij vindt er niks aan omdat het slechte muziek is in zijn ogen. Ok, Bieber. Ok.

Bekijk hier het fragment:

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

7 reacties

 • 20 dagen geleden Markus Krugger  Koop geregistreerde paspoorten, ID-kaarten, rijbewijs.Whatsapp + 43 660 2452936

  Wij zijn gespecialiseerd in het bijstaan van klanten om geregistreerde paspoorten, ID-kaarten, rijbewijzen, visum, verblijfsvergunningen en andere wettelijk afgegeven documenten te verkrijgen. we hebben contacten bij de overheidsinstanties die de snelle productie van geregistreerde paspoorten, ID-kaarten, rijbewijzen en verblijfsvergunningen van EU-landen, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Canada, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Australiƫ, enz. fascineren. volkagokalp.au@gmail.com of via Whatsapp + 43 660 2452936

 • 1 maand geleden sxanne

  Nu gaan jullie echt ophouden met deze shit. Justin geeft gewoon zijn mening. Laat hem met rust man.

 • 9 maanden geleden Fijn Papier

  Okay hij geeft alleen zijn mening over muziek, daar heeft zijn relatie toch niets mee te maken?

 • 9 maanden geleden glitterbug

  Nu geeft ie zijn mening over bepaalde muziek en wordt er meteen een relatie bij gehaald...

 • 9 maanden geleden Lisette

  Vind ik wel kinderachtig.

 • 9 maanden geleden hasnadima

  Triest

 • 9 maanden geleden PaperTown

 1. 1