Lifestyle

17 redenen waarom het niet leuk is om single te zijn op Valentijnsdag

1
...

Valentijnsdag is alweer in zicht en meiden met een relatie hebben waarschijnlijk erg lang uitgekeken naar deze dag. Maar all the single ladies daarentegen willen waarschijnlijk dat deze dag zo snel mogelijk voorbij is. Het is eenmaal niet leuk om alle verliefde stelletjes overal tegen te komen terwijl je single bent. Daarom hebben we zeventien redenen op een rijtje gezet waarom Valentijnsdag niet leuk is. 

♥ Al jouw vriendinnen krijgen knuffels, chocola, rozen en een lieve kaart. Het enige wat jij krijgt is de gedachte dat je forever alone blijft. 

♥ Elk jaar denk je weer: volgend jaar heb ik een valentijn. Maar uiteindelijk eindig je toch weer helemaal alleen.

♥ Je wordt tijdens het winkelen geconfronteerd met alle schattige knuffels en chocolade in de vorm van hartjes die jij niet gaat krijgen...

♥ Je zet de tv aan en het enige wat je ziet zijn programma's/films als All You Need Is Love en Valentine's Day. Kan een mens niet meer normaal televisie kijken op deze dag? 

♥ Je hele timeline op social media is gevuld met foto's van koppels die er samen heel gelukkig uitzien *kots*. 


♥ Je verlangt op deze dag spontaan naar het hebben van een vriendje, terwijl je het normaal gesproken nooit erg vindt om single te zijn. 

♥ Een geheime aanbidder klinkt leuk, maar het bezorgt uiteindelijk alleen maar stress. Het enige wat jij wilt is erachter komen wie deze persoon is. 

♥ Op deze dag is het haast onmogelijk om uit eten te gaan, aangezien restaurants vol zitten met koppels. Daar word je nu ook niet bepaald blij van.

♥ Wanneer er anoniem rozen worden verstuurd op jouw school ben jij de enige die dit niet krijgt *zucht*.

♥ Alle zielige blikken die je krijgt als jou wordt gevraagd of je een valentijn hebt en jij antwoordt met ''nee''. Hatelijk... 


♥ Je kan niet net als alle andere meisjes een leuke Instagram foto (#goals) maken met cadeaus die je van je vriendje hebt gehad. 

♥ Je durft niet naar de supermarkt te gaan, omdat je anders raar wordt aangekeken als je een tas vol met junkfood haalt om je frustraties op deze dag weg te eten. 

♥ Je hebt het gevoel dat er iets mis met je is, omdat je na al die maanden nog steeds single bent. 

♥ Je kunt niet je sexy lingeriesetje aantrekken die je maanden geleden kocht voor het geval je een vriendje zou krijgen. Dit zou de perfecte dag zijn geweest om het ein-de-lijk aan te trekken. 

♥ Alsof het nog niet erger kan, zie je ineens dat je crush op de foto staat met een meisje. Dit zorgt er ook niet bepaald voor dat je dag er beter op wordt. 


♥ Je geeft deze dag alleen maar veels te veel geld uit, omdat jij je beter wilt voelen. 

​♥ Het enige van wie je een roos krijgt is je beste vriendin en ook al is het goed bedoeld, je wordt er niet bepaald vrolijk van.

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 10 maanden geleden Gunter

    Kom op zeg, valentijnsdag is niets meer dan een veel te commerciële dag, die niet veel anders is dan een andere dag. Waarom dit onnodig, demotiverende artikel? Volgens mij zijn het aantal valentijnsartikelen dat jullie dit jaar hebben geplaatst niet meer op één hand te tellen.

  1. 1