Winnen

Droom jij van een modellencarrière? Dit is je kans!

Droom jij al vanaf kleins af aan van een modellencarrière? Zie jij jezelf de wereld over reizen voor modeshows en fashionshoots? Dan is dit je kans. CosmoGIRL! houdt dit jaar weer hun bekende Cover Girl Contest en jij kunt meedoen! Zo win je o.a. een covershoot voor CG! en sleep je een modellencontract in de wacht. Lees in dit artikel hoe je mee doet.

Zie jij jezelf wel in het modellenwereldje? Pak dan nu je kans. Meedoen is namelijk heel simpel. Wat je precies moet doen om kans te maken op deze fantastische prijs lees je hier. Je wint dus niet alleen een cover op CosmoGIRL!, wat natuurlijk al super tof is, maar je krijgt ook meteen een fotoshoot in CosmoGIRL!. Verder krijg je twee testshoots voor je portfolio en een contract bij Max Models. Als dat geen goede start van je modellencarrière is, weten wij het ook niet meer ;-).

Blok 18 maart alvast in je agenda, want op deze dag vindt namelijk de finaledag plaats in Rotterdam. Tijdens deze dag krijg je ook leuke workshops en een catwalktraining. Bonus: je gaat met een goedgevulde goodiebag naar huis.

Je kunt je aanmelden tot 1 maart. Er wordt contact met je opgenomen als je bent geselecteerd.

Lees ook:

Beeld: iStock

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met CosmoGIRL!

Must reads 👀