Lifestyle

Deze modetrends voor jongens kunnen in 2017 echt niet meer

Yes, al deze trends zijn ooit helemaal in geweest. Jongens die we ermee zagen lopen hebben we zelfs oprecht knapper gevonden met deze kleding. Maar in combinatie met de mode van nu kan het gewoon echt niet meer. Dit zijn de negen modetrends voor jongens van de afgelopen jaren die in 2017 echt niet meer kunnen. Girlscene zet ze allemaal voor je op een rij! 

Veel te lang
Oversized skaterbroeken en veel te lange skinny jeans. Wat hebben deze twee modestrends gemeen? Bij beide broeksoorten waren de pijpen veel te lang. Dit zorgde voor dikke plooien in de stof boven de schoenen en dat was vroeger helemaal in. Maar wat we vroeger zo stoer vonden staan is nu al lang weer verleden tijd. 

Te strak colbertje
Toen je deze modetrend overal in de winkels tegenkwam was er genoeg aanbod voor jongens om een leuk colbert uit te kiezen. Alleen nu deze trend lang en breed over is kunnen te strakke colbertjes echt niet meer. Het ziet er meer uit alsof zijn colbertje te vaak te heet gewassen is wanneer een jongen dit kledingstuk nog draagt. 

Foute humor
Truien en shirtjes met teksten mogen dan nog wel, maar de varianten met flauwe grappen kunnen echt niet meer. Net zoals voorheen hoort deze trend alleen nog maar thuis op festivals. 


Diepe V-halzen
Deze trend heeft altijd al op het randje gelegen, maar toen de rest van de mode er nog wel goed bij paste kon het wel. Inmiddels is dit al lang niet meer het geval en heeft ook deze trend zijn beste tijd gehad. 
 

Joggers in plaats van jonggingsbroeken
Joggingbroeken horen warm en zacht te zijn. Als je een net wat stijlvollere pyjamabroek op straat gaat dragen, own it. Joggers van katoen die zo als een classy broek gedragen worden kunnen echt niet meer. 
 

Alles met een wietplant erop
Het maakt niet uit of hij het ironisch draagt of omdat het echt zijn favoriete plantje is: een wietplantjes patroon op je kleding, je tas, je sjaal en wat je ook maar kan bedenken, kan echt niet meer. 
 

Horloges die lijken op speelgoed
Het type horloge is veranderd de afgelopen jaren. Dit komt vooral door de opkomst van de smartphone. Hierdoor zijn mensen horloges niet alleen minder gaan dragen, maar is het ook exclusiever geworden. Goedkoop uitziende horloges zijn echt not done anno 2017Als een jongen goed de mode volgt zal hij altijd voor het klassiekere model gaan in plaats van een plastic variant met felle kleurtjes. 
 

Te veel accessoires
Ook voor jongens geldt op het moment de trend ‘less is more’. Jongens kunnen het dus beter houden op een horloge en een zonnebril. De rest van de kettingen, armbanden en ringen mag hij voortaan thuis laten. 
 

Bodywarmers
Wij kunnen ons eerlijk gezegd niet meer herinneren wanneer bodywarmers in waren… Nu zijn ze dat in elk geval niet.

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock