Celebs

12x de beste avond looks van Taylor Swift

Taylor Swift is momenteel één van de meest succesvolle zangeressen. Naast dat ze erg goed kan zingen, weet Taylor zich ook altijd goed te kleden buiten de optredens om. We spotten de blonde schone vaak met mooie outfits, waarbij haar girly style duidelijk naar voren komt. Omdat Taylor altijd er goed uitziet zetten we haar twaalf beste looks die ze ‘s avonds droeg op een rijtje. Kijk snel mee! 

Van minirokken tot aan jurkjes met bloemenprint, Taylor ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Check hieronder haar beste looks:

Met een opvallende blauwe jas maakt Taylor hier een modestatement. 
 

Dat Taylor van vrolijke kleurtjes houdt is erg duidelijk. Hier weet de zangeres met haar opvallende look, waarbij ze een gekleurde rok en top van Versace draagt, de aandacht op zich te vestigen.
 

Over the knee boots van het merk Aquazzura zijn hot en de blondine kiest ervoor om mee te doen aan deze trend. Ze is gegaan voor een rode fluwelen variant, waarmee ze haar killer legs accentueert. 

Tijdens een date night met haar toenmalige vriendje, koos Taylor voor een vrouwelijke outfit. Met een paar hoge hakken maakt de zangeres haar look sexy. Perfect voor een date als je het ons vraagt.
 

Zelfs met alleen een nude jas, gestipte panty en aar zwarte hakken ziet T er erg chic uit.
 

Na haar optreden tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show weet Taylor te schitteren in deze prachtige witte jurk van Zuhair Murad.
 

Taylor kiest hier voor een rok met bloemenprint van Haute Hippie, een cropped blouse van Michael Kors en een paar comfortabele hakken met cutout details van Prada. Perfect voor een zomers avondje!
 

Ook hier ziet de zangeres er weer heerlijk vrolijk uit. Dit keer kiest ze voor een jumpsuit met bloemenprint en mosterdgele hakken. Haar rode lippen maken deze vintage look helemaal compleet. 
 

Op de rode loper weet Taylor altijd te schitteren. We zien haar hier in een erg opvallend pak van Ashish en gouden stiletto’s van Christian Louboutin.
 

Zelfs in een winters outfitje kiest Swift voor kleur. De oranje/bruine hakken, donkergroene broek en mosterdgele jas matchen erg goed met elkaar als je het ons vraagt. Ook hier kiest ze voor haar signature rode lippen. Typisch Taylor. 
 

De bordeaux bodycon jurk laat Taylor haar mooie figuur goed uitkomen. We like it! 
 

Wanneer de blondine op stap is samen met haar vriendinnen kiest ze voor een blauw pastelkleurige rok, witte crop top en hoge hakken in een nude kleur. Het zou Taylor niet zijn als ze geen extra kleur aan haar outfit toevoegt en in dit geval kiest ze voor een roze tas.

Lees ook:

Bron

Beeld: Getty Images 

Must reads 👀