Beauty

7x de mooiste highlighters waarmee jij dé ultieme healthy glow creëert

In de winter ziet onze huid er dof uit en highlighter geeft je de healthy glow waarmee je er een stuk gezonder en frisser uitziet. Je kan dan ook nooit genoeg highlighters in je make-up stash hebben, aangezien er een heleboel prachtige varianten zijn. Omdat we zoveel van dit make-up product houden, hebben we de 7x de mooiste highlighters voor jou op een rijtje gezet. 

1. M.A.C Mineralize Skinfinish Soft and Gentle 
De Mineralize Skinfinish in de kleur Soft and Gentle van M.A.C is één van de meest populaire highlighters en wij begrijpen wel waarom. Het is een prachtige highlighter met een sterke pigmentatie waar je u tegen zegt. Hiermee laat jij je cheekbones wel opvallen.

Bijenkorf M.A.C Mineralize Skinfinish | €31
2. The Balm highlighter Mary-Lou Manizer
Alleen al de verpakking van deze highlighter is een reden om het aan te schaffen. Maar dan hebben we het nog niet eens over de inhoud hiervan, want die is nog veel beter! Deze highlighter bevat licht reflecterende deeltjes die ervoor zorgen dat de huid jonger en zachter oogt, terwijl het ook een subtiele glow creëert.

Douglas The Balm Highlighter | €21,95
3. Benefit High Beam Highlighter 
Dit is een prachtige roze vloeibare highlighter van Benefit die zorgt voor een stralende én glanzende teint.

Douglas Benefit Highlighter | €27
4. The Body Shop Radiant Highlighter 
The Body Shop heeft ook erg fijne make-up producten in het assortiment, waaronder deze vloeibare highlighter. Deze highlighter laat de huid stralen en geeft een healthy glow. Daarbij is die goed te blenden met je make-up en voelt het zijdezacht aan op de huid.

The Body Shop Radiant Highlighter |  €14
5. M.A.C Strobe Cream Goldlite
Dat M.A.C veel mooie highlighters heeft is geen verrassing meer. Deze Strobe Cream is ook een enorme favoriet onder veel make-up liefhebbers. Het geeft de doffe huid een energieboost en een zachte gloed. Perfect voor een heldere en levendige teint.

bol L’Oréal Paris True Match Highlighter | €14,49
7. NYX Born to Glow liquid Illuminator Sun Goddess
NYX weet zelfs een goedkopere highlighter op de markt te brengen, waarmee jij de ultieme look creëert. Deze gouden highlighter geeft je een sun-kissed look. Perfect voor als je er iets gezonder en meer bronzed uit wilt zien.

Must reads 👀